Beskrivning

NIKON -Tamron LD DI II SP 17-50 1:2.8 (B005) med Motljusskydd - Fint skick

Levereras med Främre och Bakre objektivlock samt motljusskydd

Bildstabilisator. Snabbt. Superprestanda.

Den stora bländaröppningen och dess optiska kvalité gör det här objektivet perfekt för fotografering i dåligt ljus och erbjuder möjlighet till kreativa bildkompositioner. Objektivet ger ett mycket skarpt resultat och otroliga kontraster genom hela zoomområdet. Med en bländare på F/2.8 kan du ta bilder med jämn bokhè (oskärpa i bakgrunden). Ett kort skärpedjup framhäver motivet.

Objektivet är utrustat med en treaxlad bildstabilisator som kallas ”vibration vompensation” ( VC) och är utvecklad av Tamron. VC funktionen minskar effekterna av att kameran skakar vid lång slutartid utan stativ. Objektivet erbjuder stora fotografiska möjligheter för bilder med kortare slutartider, vilket gör den utmärkt för ”tillgängligt ljus” fotografering i svagt ljus.
Di II objektiv är gjorda för digtala SLR kameror med bildsensorer mindre än 24mm x 16 mm. Di II objektiv kan inte användas tillsammans med fullformat (24x36mm) eller analoga SLR kameror, eftersom objektivet inte täcker hela området bildas mörka kanter (vinjettering).

Titta gärna in i min butik för kamerahus eller tillbehör! Plockar gärna ihop ett paket till dig!

nformation:
- Välkommen till en liten web shop på Tradera med fokus på begagnad foto- och kamerautrustning. Vi tror det är bra för alla om den utrustning som tillverkats används på effektivast sätt och går vidare om den inte används!
- Allt begagnat säljes med 14 dagars öppet köp! Du som köpare har 14 dagars ångerrätt från den dagen varan emottages. Vid eventuell retur står köparen för returfrakten och varan skall naturligtvis vara i sitt ursprungliga skick.
- Betalning bör ske inom 3 dagar, ej avhämtning
- Vi sänder allt spårbart via Schenker förutom mindre artiklar där Postnord anges och då sker frakten via vanliga brev.
- VMB, Ej avdragbar moms
- Titta in då och då eftersom det hela tiden kommer in spännande och nya fynd!

Objektsnr 606479595

Visningar 297

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NIKON -Tamron LD DI II SP 17-50 1:2.8 VC (B005) med Motljusskydd

Pris

1 750 kr
Annonsen är avslutad

MBO2018

Hallsberg, Sverige

5.0

MBO2018

Företag

Toppsäljare

4 399 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?