MBO2018

MBO2018

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Hallsberg | Reg. December 2018

Välkommen till en liten Webbshop på Tradera specialinriktad på begagnad foto- och kamerautrustning. Jag tror att det är bra för alla om den utrustning som tillverkats används på effektivast sätt och går vidare om den inte används!
Glöm inte att titta in då och då eftersom det hela tiden kommer in spännande och nya fynd.

Skick
Det står en enkel beskrivningen under varje annons. Varan säljs enligt bilder och eventuell defektbeskrivning. Om du inte är nöjd har du alltid 14 dagars ångerrätt, då står du som köpare för eventuell returfrakt.

Betalning
Betalning sker via Traderabetalning vilket innebär att du som köpare kan välja att betala med Swish, VISA, Mastercard och Maestro, Apple Pay, Google Pay, PayPal, Paynova eller Klarna. Annonsen betalas inom 3 dagar.

Leverans & samfrakt
Alla varor skickas primärt via Schenker men vill du få paket via Postnord så säger du bara till! - Packas alltid väl. Paket skickas spårbart!
Varor som går med Schenker brukar ta ett par dagar (ni kan följa paketet via era köp på Tradera) och med Postnord och frimärke så brukar det kunna ta upp mot en vecka med tanke på varannandagsutdelning och lådtömningar!
Erbjuder samfrakt vid köp av flera varor.

Avhämtning
Har dessvärre ingen möjlighet till avhämtning

Retur
Vänligen kontakta oss via meddelandefunktionen på Tradera för att informera om en retur. Vi erbjuder återbetalning av varan om den returneras inom 14 dagar enligt distansavtalslagen (SFS 2005:59). Prislapp och andra märkningar ska finnas kvar på varan. Returfrakten bekostas av köparen och köpet återbetalas inom 30 dagar. Vid skadat föremål, fota varan samt emballaget så att vi kan påbörja en reklamation hos speditören.

Kundservice
Jag har dessvärre inte möjlighet att hantera samtal utan ber er att använda Traderas meddelandefunktion.