Beskrivning

NIKON -Tamron LD XR DI II SP 17-50 1:2.8 (A16)

Levereras med Främre och Bakre objektivlock

Lätt. Snabbt. Superprestanda.

Detta 17-50mm är en standardzoom av yppersta kvalité och med en ljusstyrka på 2.8 över hela zoomområdet. Det tillhör superprestanda ( SP) klassen av Tamaron objektiv som kännetacknas av hög optisk och mekanisk kvalité. Den höga ljusstyrkan som det här objektivet erbjuder är perfekt anpassat för fotografering i dåligt ljus och professionella bildkompositioner. Det resulterar i bilder med jämn bokhé (oskärpa i bakgrunden), där motivet är frigjort från bakgrunden. Bortsett från de obegränsade möjligheter detta objektiv ger är det kvalitén på dina bilder som står i fokus.

Världens kortaste närgräns på 27cm uppnåddes genom att använda 3 XR glas (extra refraktivt) i den främre gruppen tillsammans med en ny mekanisk konstruktion. Detta gav också en kompakt konstruktion. Den maximala förstoringsgraden på 1:4,5 och vikt på endast 430g är också världsklass*. Optiska fel i bilderna hålls på en minimal nivå genom användning av asfäriska element och LD glas (låg dispertion) samt en speciell beläggning av interna glasytor (intern ytbeläggning). Resultatet blir skarpa bilder av mycket hög kvalitet.

*baserat på objektiv i samma klass med F/2,8

Di II objektiv är gjorda för digtala SLR kameror med bildsensorer mindre än 24mm x 16 mm. Di II objektiv kan inte användas tillsammans med fullformat (24x36mm) eller analoga SLR kameror, eftersom objektivet inte täcker hela området bildas mörka kanter (vinjettering).

Titta gärna in i min butik för kamerahus eller tillbehör! Plockar gärna ihop ett paket till dig!

Information:
- Välkommen till en liten web shop på Tradera med fokus på begagnad foto- och kamerautrustning. Vi tror det är bra för alla om den utrustning som tillverkats används på effektivast sätt och går vidare om den inte används!
- Allt begagnat säljes med 14 dagars öppet köp! Du som köpare har 14 dagars ångerrätt från den dagen varan emottages. Vid eventuell retur står köparen för returfrakten och varan skall naturligtvis vara i sitt ursprungliga skick.
- Betalning bör ske inom 3 dagar, ej avhämtning
- Vi sänder allt spårbart via Schenker förutom mindre artiklar där Postnord anges och då sker frakten via vanliga brev.
- VMB, Ej avdragbar moms
- Titta in då och då eftersom det hela tiden kommer in spännande och nya fynd!

Objektnr 632843358

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NIKON -Tamron LD XR DI II SP 17-50 1:2.8 (A16)

Pris

1 450 kr

MBO2018

Hallsberg, Sverige

5.0

MBO2018

Företag

Toppsäljare

4 451 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?