Beskrivning

Matematikpresenter till mamma och mormor: Vår solfjäril är en välsignelsegåva till mamma och mormor: Vår solfjärilsförpackning är en present till mamma och mormor: vår solfjärilsförpackning är en gåva till mamma och mormor . Speciellt under julen är detta alltid en idealisk present till mamma, mormor, mormor, systrar eller vänner. En fantastisk present till mormor och en perfekt julklapp till flickor: vindspel hjälper till att ge lycka och lycka, så ta med den här presenten till kvinnan du älskar. Närhelst Solfjärilsvindspelet dyker upp är det en känsla av att vara i trädgården, där vindspelet kan lindra stress och lätta på själens välbefinnande. Ge Sun Butterfly Wind Chime som en julklapp, en sympatipresent, en sympatipresent, en inflyttningspresent, en tacksägelsegåva eller en tacksägelsegåva.
Trädgårdsdekorativ ljuspresent till mamma: Soldrivna fjärilar ändrar automatiskt färg på natten i 6 - 8 timmar (när de är fulladdade). Detta är en unik dekoration som kan hängas på trädgårdsträd, gräsmattor, herdekrokar, med fjärilsvindspel som flyger försiktigt i vinden. Låt designmammans exempelkonto överraska dig med en trädgårdspresent från djurparken.
Soldrivna dekorativa utomhuslampor: Vindspel drivs av solenergi. Stilkrok för upphängning. Du kan använda den lättvridna fjärilsvindklockan för att hänga på dörrar, fönster och andra ställen du gillar.
ROLIG GÅRDDEKORERING: Utomhus vindspel kan ses i din trädgård, uteplats, sovrumsfönster, innergård, trädgård, campingplats. Säg hej till dig. Du designar solvindklockan för att hänga utanför ditt sovrumsfönster som en ljuskrona och filmdekoration.

Objektnr 632861240

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 10 jun 13:43

Utomhus solfjäril vindspel utomhus dekoration födelsedagspresent

Pris

170 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?