Beskrivning

Hör gärna av er vid frågor eller funderingar

Postas 1-3dagar efter betalning och självklart spårbart

Framtaget tillsammans med HeatoN
7.1 Surroundljud
Avtagbar mikrofon
53 mm högtalarelement
För PC, PS4 och PS5
Headset1 från ZON – Home of Victory bjuder på hög kvalitet i e-sportklass tillsammans med mångsidiga egenskaper förpackat i en stilren och sofistikerad design. Låt dig uppslukas helt av spelet med 7.1 surroundljud och se till att inte missa avgörande detaljer med 53 mm högtalarelement. Tack vare det justerbara huvudbandet och de mjuka, omslutande öronkuddarna kan du njuta av bekväm gaming under många timmar – framför din PC, Playstation 4 eller Playstation 5. Mikrofonen är avtagbar och dessutom brusreducerande så att du alltid hörs klart och tydligt när ditt team tar taktiska beslut. Med headset1 får du ett mångsidigt gamingheadset som ger dig alla förutsättningar att ta hem vinsten.

HeatoN Select
Utvecklad tillsammans med e-sportlegenden HeatoN äntrar ZON – Home of Victory gamingvärlden. Efter 500 timmar av testning och tweakning tillsammans med HeatoN har han gett sitt seal of approval – HeatoN Select. HeatoN Select garanterar högklassig prestanda som lämpar sig för e-sport och stilrena gamingtillbehör som passar in i alla hem, setups och gamingmiljöer.

Surroundljud i toppklass
När det kommer till gaming är ljudet många gånger avgörande. Ljud är tecken på bakhåll, indikationer på händelser och notifikationer om achievements. Med gamingheadset1 får du tack vare det otroliga 360° rumsliga ljudet via 7.1 surround en fängslande ljudupplevelse, och kan verkligen låta dig uppslukas helt av spelets värld.

Avtagbar mikrofon
Mitt i stridens hetta gäller det att allt flyter på bra och kommunikationen är A och O. Detta gamingheadset har en rundstrålande mikrofon med passiv brusredcuering, vilket innebär att din röst isoleras och hörs tydligt. Mikrofonen är avtagbar, så att du enkelt kan ta bort den när du kör singleplayer-spel eller inte använder den.

Objektsnr 630274122

Visningar 111

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 29 apr 13:00

ZON - Home of Victory headset1 white

Utropspris

|0 Bud

679 kr

Slutar om

Triax2000

Askim, Sverige

4.6

Triax2000

Verifierad

134 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?