Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 24 mar 14:16

Då budgivningen har dragit igång så är det bara dockningsstationen ni budar på!

OBS!! Läs beskrivningen noga då auktionen även erbjuder ett paketpris vid KÖP NU!

Begagnad men fullt fungerande dockningsstation som ser ut att vara i nyskick. Har endast testat den på en HP men ska vara kompatibel med de flesta datorerna med USB-C eller USB-A. För mer info kan du läsa här: https://www.hp.com/se-sv/shop/product.aspx?id=5tw13aa&opt=abb&sel=acc

OBS! LÄS NOGA SÅ ATT DET INTE BLIR MISSFÖRSTÅND!
Vid ”köp nu” bjuder jag på 2 st Vivolink HDMI 1,5m kablar med stöd för 4K (nypris: 284kr/st på Atea.se), en Plantronics Blackwire C3225 USB-A (nypris: 799kr/st på Dustin.se) samt en Logitech C920 HD Pro Webbkamera (nypris: 799kr - 999kr/st). Allt är helt nytt och i oöppnade förpackningar. OBSERVERA att allt det här endast ingår vid ”köp nu” annars är det bara dockningsstation som gäller vid budgivning!

Jag erbjuder ingen garanti, reklamationsrätt eller ångerrätt och hoppas därför att du läser detta noggrant innan du lägger bud/köper nu. Endast seriösa köpare och betalningen ska fullföljas via Traderas betalningssystem. Produkten/produkterna skickas 1-3 dagar efter mottagen betalning och paketeras väl. Jag ansvarar inte för postens hantering eller eventuella slarv för den delen heller. Frakten kan bli något dyrare om den skickas utanför Sverige.

Har ni frågor/funderingar eller önskar fler bilder så får ni hojta till.

Objektsnr 627870907

Visningar 151

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 31 mar 13:55

HP USB-C/A universell dockningsstation G2 (PAKETPRIS VID KÖP NU)

Slutpris

|

266 kr

Auktionen är avslutad

tobbe_g vann auktionen

Nevena92

Tumba, Sverige

4.9

Verifierad

26 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?