Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Begagnad HP USB-C Dock G4 90W Dockningsstation / Dockstation / Docka

Medföljer 90W HP laddare + USB-C Kabel.

---

Dockan är i mycket fint skick!

Produkten omfattas av 3 månaders garanti.

Förvandla din HP-notebook eller surfplatta till ett komplett stationärt system med HP USB-C-universaldockan, som ger USB-C™-laddning och anslutningar för nätverk, 4K-bildskärm och tillbehör med en kabelanslutning.

Gör flera saker samtidigt, som ett proffs
Anslut till dina tillbehör med en USB 3.0-laddningsport, tre USB 2.0-portar och en USB-C™-laddnings/dataport. Anslut 4K-bildskärm från DisplayPort™ eller HDMI porten . Använd RJ-45-porten till Gigabit Ethernet och nätverk.

Universell kompatibilitet
Få optimal säkerhet med en drivrutinsfri docka utan internt flashminne som kan låsas fysiskt med ett låsuttag och ett lås som du väljer själv.

Administrerbarhet på företagsnivå
Stöd nätverkshanterbarhet på din enhet och dockningsstationen med stöd för PXE-start, väckning över lokalt nät, åsidosättning av MAC-adress samt LAN/WLAN-växling.

Förstärk din plattform
Undvik driftstopp med upp till 60 W kraft för att ladda och driva din anslutna bärbara dator eller surfplatta via USB-C™-porten, eller anslut utvalda bärbara datorer genom HP 4,5 mm och USB-dockningsadaptern som tillval.

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektnr 609 522 482

Visningar 586

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HP USB-C Dock G4 + 90W Adapter + USB-C Kakel Dockningsstation / Dockstation

Pris

1 199 kr

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 339 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också