Beskrivning

Onesize dregglis. En liten fläck vid spännet (obehandlad) i övrigt fint skick
Finns fler dregglisar hemma som jag kanske inte hunnit lägga upp så hör gärna av er om ni vill ha fler så lägger jag upp det snarast

Välkommen till familjen Tornare med för mycket saker. Samfraktar självklart så kolla gärna mina andra annonser, om nån har längre annonstid än 3 dagar så hör av dig så löser vi det.
Jag granskar alltid plaggen innan jag lägger upp dem men kan såklart missa något, hör av er om ni inte är nöjda så får vi diskutera en lösning.
Jag försöker alltid ange billigaste fraktpris jag hittar men vill ni ha det skickat på annat sätt går det självklart!
Jag tvättar parfymfritt och utan sköljmedel men kan inte garantera hur ev tidigare begagnade kläder hanterats. Katt finns i hemmet.
Jag använder Traderas vinnarmail och skickar så snart jag kan, senast under kommande vecka, men oftast inom 1-2dagar efter mottagen betalning. Helt okej om betalning behöver vänta till ex lön/bb men skicka gärna ett meddelande då så jag vet, annars önskar jag betalning så snart som möjligt så ni kan få era varor. Skicka gärna ett meddelande om ni har några frågor eller funderingar eller om något ni köpt inte stämmer överens med beskrivningen. Happy shopping!

Objektnr 632 790 589

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 16:24

Newbie dregglis med ankare

Slutpris

|

15 kr

Auktionen är avslutad

AliciaHi97 vann auktionen

Tornare

Svenljunga , Sverige

5.0

Tornare

Verifierad

Toppsäljare

216 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också