Beskrivning

Houdinis Power Houdi Jr i storlek 160, i skick som ny. Den gröna färgen heter "Baremark Green", och framgår av de två produktbilder jag lånad från Houdinis webbshop. Själv lyckas min mobilkamera inte alls med grönt, det ser nästan brunt ut i stället. Jackan är alltså grön, använd vid ett tillfälle men ratad då alla tighta kläder nu refuseras. Nypris 1400 kr.

Power Houdi är den klassiska fleecejackan från Houdini, älskad av alltifrån bergsguider till trädgårdsmästare. Juniorversionen har samma enastående funktionsmaterial och smarta detaljer som originalet, och håller stora som små äventyrare varma året runt. Förlängda ärmar med tumhål och en hög krage ger komfort i kallt väder. Sidfickor med dragkedja och förvaringsfickor på insidan. Junior Power Houdi funkar perfekt under en skidjacka eller för att hålla värmen en kylig sommarkväll. Power Stretch® Pro™ från Polartec är det bästa fleecematerialet på marknaden. En slät och nästan oförstörbar utsida och en varm, mysig, fukttransporterande insida skapar en svårmatchad kombination av slitstyrka och komfort. Bluesign®-certifieringen garanterar att inga skadliga kemikalier används i produktionen.

Vikt: 385 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skickas, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 630609010

Visningar 162

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 21:19

Houdinis Power Houdi Jr - 160 - grön - nyskick

Pris

850 kr

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

456 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket