Beskrivning

Långa badshorts, storlek 134-140, från Molo och i utmärkt skick. Modellen Neal är Molos badshorts med mer längd och en lös passform. Tie dye- tryck i grönt, turkos, blått, orange och svart. Badshortsen har ett tryck av solnedgång med "Molo swim Surf off shore" stående på vänster lår. Bred resårmudd runt midjan, som kan justeras med snöre/snörning samt en extra resårmudd i svart med Molo loggor i vitt runt om, elastiskt meshfoder, fickor i var sida. Badshortsen har ett UV skydd på 50+. Yttertyg i 100% återvunnen polyester, foder i 95% nylon + 5% elastan. Nypris 479 kr.

Denna Molo-produkt är återvunnen och tillverkad av REPREVE återanvändbar polyester. REPREVE är det ledande och mest erkända materialet inom återanvändbara fibrer och är producerat av använda plastflaskor och annat restavfall.

Vikt: 130 gram + emballage
Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Rök- och djurfritt hem.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett tydligt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud/köp.
Ditt paket skicka, om inget oförutsett inträffar, inom 2 vardagar efter att jag fått betalt.

Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt.

Objektsnr 630609984

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 21:26

Badshorts - 134-140 - Molo - Neal - Tie Dye Swim - toppskick

Pris

200 kr

aprilpinglan

Åkersberga, Sverige

5.0

aprilpinglan

Verifierad

Toppsäljare

456 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?