Beskrivning

Fabriksinplastat! Nytt direkt från Bergsala!

Joy-Con heter de löstagbara handkontrollerna som sitter på sidan om Nintendo Switch. Det finns två olika Joy-Con, en höger (R) och en vänster (L) som har lite olika funktionalitet, men som båda är en fullvärdig handkontroll i sig själv.
Ett par Joy-Con följer med vid köp av Nintendo Switch och Nintendo Switch - OLED Model, men det går även bra att köpa till fler Joy-Con för att kunna göra fler spelare i kompatibla spel. Joy-Con säljs i par och separat. Observera att det är skillnad på Höger (R) och vänster (L) Joy-Con. För att kunna använda tillbehöret Joy-Con grip behövs en vänster, och en högre Joy-Con.

Båda Joy-Con har inbyggd HD rumble vilket är en fantastisk precis skakfunktion. Utöver detta har Joy-Con en rörelsekänslig IR-kamera som kan avläsa rörelse och tidigare öppnar upp för unika spelupplevelser.

Joy-Con strap är ett tillbehör till Joy-Con som fästs i handkontrollen samt din handed. Med detta tillbehör blir spelandet säkrare. Det är alltid rekommenderat att använda Joy-Con strap, särskilt i spel som nyttjar rörelsekontroller. Joy-Con strap är universell och passar både höger och vänster Joy-Con.

Joy-Con laddas när de är anslutna till en Nintendo Switch-konsol. Det går även att använda tillbehöret Joy-Con Charging Grip för att ladda Joy-Con.

Frakt: 39 kr fastpris oavsett hur mycket du beställer.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 601491613

Visningar 1 588

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NYTT Joy-Con Pair - Pastel Pink/Pastel Yellow Nintendo Switch Joycon

Pris

949 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 941 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?