Japon

Japon

|Samfrakt 3 dagar

Om butiken

Årsta | Reg. April 2015

Butiksinformation och köpvillkor

  • -Om du upplever något problem med ditt köp från oss så kontakta oss så löser vi det! Lämnar du omdöme innan du bett om hjälp så kommer det omdöme vi lämnar på dig vara detsamma.

   - Vi ger alltid 6 månaders garanti!
  • - Du har alltid 14 dagars ångerrätt!
  • - Snabb frakt via Postens Varubrev alt Schenker för tyngre orders.
   - Du når oss alltid via info@japon.se
 • Om Oss: Japon startades 2015 och drivs av tv-spelsentusiasterna Jan och Pontus. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

  Förutom vår försäljning på Tradera så säljer vi spel på mässor runt om i Sverige. (Följ oss i sociala medier för mer information).
  Facebook | Instagram | Twitter

  Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm, Årsta. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.
 • Ångerrätt:
  Du som konsument har ångerrätt. Ångerrätten gäller enbart produkter med obruten förpackning.

  Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från dess att du mottagit din beställning på köp gjorda via distans. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Det finns undantag där ångerrätten inte gäller (Kap 2, 11 §) och detta innefattar bland annat:

  - Produkter med bruten försegling som inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl. (inkl. in-ear-produkter och rakapparater).

  - En förseglad ljud- eller bildupptagning (t.ex. DVD-film) eller ett förseglat datorprogram/spel (inkl. konsolspel) och förseglingen har brutits.

  För att nyttja din ångerrätt behöver du ångra dig muntligen eller skriftligt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning. Detta skall göras till vår kundtjänst på telefon, eller via mail till oss. Du står själv för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl paketerad och når oss oskadad.

  Ej uthämtat paket
  Försändelsen ligger hos postombudet i 7 dagar innan den returneras till oss. Vid outlöst försändelse så ska köparen återkoppla till oss för en retur. Kostnaden för frakten dras då av från den summan som kunden får tillbaka.

  Betalningsalternativ:
  Betalning sker alltid via Traderas hemsida (Swish, PayPal, VISA, MasterCard eller Paynova avbetalning)

  Allmänna villkor:
  Köparen är ansvarig för att kontrollera produktbeskrivning, kompatibilitet, betalning/leveransvillkor innan budgivning/köp sker samt att ha korrekta adressuppgifter på sitt Tradera-konto.
  Produkter postas till den adress vi får via Tradera när vi kundens betalning registrerats. Dvs kunden betalar alltid i förskott förutom när kunden väljer avbetalning via Paynova.

 • Info in English:

  Japon Games AB is registered in Stockholm, Sweden.
  Our VAT number is se559008226801.

  International buyers, please contact us for shipping fees.

  Kontakt: info@japon.se / Facebook / Twitter

  Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

  Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

129 krKöp nu