Beskrivning

Hopfällbar badbalja med en kudde för nyfödda. Den har utfällbara ben och ett halkskydd på undersidan. Badbaljan har en praktisk formgivning som är specifikt framtagen för dina behov. Perfekt för en säker och rolig badstund.

- Enkel att använda.
- Kan fällas ihop för enkel förvaring.
- Vi rekommenderar att alltid hänga upp och lufta kudden efter användning.
- Rekommenderad ålder: Från nyfödd till 4 år.

[?? Säkerhetskuddar: Gör ditt barns bad enkelt ??] Det är svårt att tvätta en nyfödd med ena handen och hålla den med den andra handen eftersom den rör sig mycket. Det vadderade sätet gör det möjligt för barnet att sitta bekvämt i vattnet och hennes små fötter hänger, ha, ha, den är perfekt. Den stannar på plats och är lätt att bada

[?? Bärbart och vikbart ??] Bebis badkaret kan vikas ihop så att du enkelt kan förvara och gömma det när det inte används. Vik bara ihop och kasta den i bilens bagageutrymme utan att ta upp mycket utrymme. Perfekt för resor flera dagar med de små.[Lätt att använda från födseln upp till små barn] Du kan använda detta babybadkar från barnets första bad och fortsätta använda det efter 15 månader. Barnet kommer alltid att älska badtiden och få rätt stöd i alla faser, från att det inte har något huvudstöd och är mycket ömtåligt till superaktivt och lekfullt

.[?? Fin present till BABY SHOWER ??] Babybadkaret är mycket användbart för en nyfödd. Gör det lättare för din dotter och son att bada det nyfödda barnet. Skaffa babybadkaret som en present till en babyshower. Mysig och säker och mycket bekväm för spädbarn.

Uppgraderade detaljer ??] Babybadkaret har ett avloppsplugg som gör det enkelt att tömma och rengöra. Det finns ett fack i badkaret för förvaring av tvål, våtservetter osv. Mått vid användning: 83,5 cm L x 45 cm B x 20,5 cm.

ÅNGERRÄTT
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Vid ånger är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna när vi mottagit returen.

Objektnr 634516663

Visningar 62

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 23:21

NY Hopfällbar badbalja , babybadkar, 30 liter

Såld för

239 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

PackatSE

Trollhättan, Sverige

4.9

Företag

Toppsäljare

119 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också