Beskrivning

Oanvänd i oöppnad förpackning.

Silverfärgad sifferballong av folie. Passar bra att hänga upp på både födelsedagskalas och nyårsfiranden. Fyll sifferballongen med luft och häng upp den på väggen. (Helium behövs alltså inte). Denna sifferballong har en praktisk självförslutande ventil och även ett plaströr för fyllning medföljer.
Storlek: ca 40 cm

Skick
Läs under varje annons, en del är oanvända, en del kan vara skyltexemplar eller bara använts som rekvisita vid fotografering. Några kan vara andra sortering och ha någon liten skada. Försöker alltid få med bild på eventuella defekter som föremålet kan ha, så kolla noggrant igenom bilderna och läs även hela objektbeskrivningen för mer information.
Betalning och leverans
Betalning sker inom 3 dagar efter köp. Skulle du av någon anledning inte kunna betala eller vill du betala senare så måste du höra av dig till mig annars anmäler jag utebliven betalning till Tradera.
Köparen står för fraktkostnaden om inget annat står i annonsen
Jag erbjuder samfrakt på varor som är köpta under en period på 3 dagar, kom sen ihåg att begära samfraktspris eller meddela mig när du är klar så lägger jag till den nya frakten.
Efter att varan är betald skickas den inom 2 vardagar.
Har du önskemål eller frågor om frakten så skicka ett meddelande här på Tradera.
Ångerrätt och Reklamation
Köparen har 14 dagars ångerrätt enligt lag. Vid retur betalar du som köpare för alla fraktkostnader. Kontakta mig här på Tradera eller via mail om du önskar att att skicka tillbaka varan. Den ska skickas tillbaka i samma skick som när du fick den och gärna i samma kartong. Pengarna för varan betalas tillbaks så fort jag tagit emot returen.
Är något fel på varan och du vill reklamera kontaktar du mig enkelt via Tradera eller på e-mail så vi kan lösa det. Skador som syns på bild eller är beskrivna är ingen anledning att reklamera, inte heller när det står att den ej är funktionstestad. I så fall är det ångerrätten som gäller.

Har du någon fråga så kan du enklast skicka den till mig här på Tradera genom att gå in på varan du var intresserad av och klicka på 'ställ fråga' under om säljaren.

Vi använder oss av ofta av återvunnet packmaterial och kartonger när vi skickar.

Objektnr 635131052

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 18 jun 22:11

Sifferballong siffran 0

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Slutar om

KlaraForm

Borlänge, Sverige

5.0

KlaraForm

Företag

Toppsäljare

124 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också