Beskrivning

Stringhylla med 5 långa gavlar vilket ger 4 sektioner med en total bredd på ca 280 cm och höjd på ca 215 cm

OBS !!! - Endast avhämtning - skickas INTE - OBS !!!

Stolen + övriga saker runt och i hyllan ingår EJ

I annonsen ingår:.....

4 gavlar, ca 216 cm varav ca 150 cm upptill avsedda för hyllor med djup 20 cm och resterande längd nedtill avsedda för hyllor med djup 30 cm..

1 gavel ca 216 cm lång helt avsedd för hyllor med djup 20 cm

8 hyllplan 20 x 78 cm

7 hyllplan 20 x 39 cm

2 hyllplan 30 x 78 cm

1 "belysningsramp" 10 x 78 cm (osäker på om detta är en originaldel i stingfamiljen men passar jättebra, sladdarna klippta och ingen garanti att lamphållarna fungerar.

2 "skrivbordshyllor" med lådor 30 x 78 x 9 cm - en av hyllorna med lite större fläckar på ovansidan , en låda saknar nyckel , en av lådorna vill gärna haka ur spår och trilla av men bör bara vara en enkel justering för "fixaren".

1 skåp med 2 skjutdörrar 30 x 78 x 33 cm (att hänga nedtill)

1 skåp med 2 skjutdörrar 20 x 78 x 33 cm ( att hänga upptill)

Hyllan var ganska skitig och jag har grovrengjort all teak och hyllplan med framförallt vatten, lite diskmedel och en trasa, har även oljat in någon enstaka hylla med teakolja med ett fantastiskt fint resultat. Skjutdörrarna är avtvättade med vanligt diskmedel och är fina även de.

Finns några mindre märken och repor på några delar men helhetsintrycket är väldigt fint för teaken och dörrarna även om ytterligare finrengöring och kärlek säkert kan göra den ännu finare.

Däremot är gavlarna otvättade och skitiga - detta arbete överlåtes nämligen till Dig som köpare

Möjligen är gavlarna (och hela hyllan) påverkade av nikotin, jag vill inte utesluta det men finns å andra sidan ingen påfallande uppenbar lukt av nikotin när man "sniffar", hyllan har dessutom varit monterad för fotografering några dagar utan att släppa ifrån sig någon märkbar odör.

För att testa så rengjorde jag en mindre del av en gavel med KLORIN och resultatet ser du på en av bilderna. Gavlarna kommer att bli jättefint grå efter tvätt och några större "plastsläpp" är det inte heller tal om. Det jobbiga är det tråkiga arbetet med att tvätta gavlarna, men jag tänker att kanske har du något annat medel eller teknik för att speeda upp det arbetet. När du väl har fått dem tvättade lovar jag att du har en fantastiskt fin stringhylla med bl.a. väldigt sällsynta skåp

Jag upprepar igen att hyllan INTE skickas utan endast säljes mot avhämtning. (Möjligen kan jag i undantagsfall leverera inom Skåne till överenskommet pris)

Hyllan säljes med ångerrätt vilket i det här fallet, i tid innebär fjorton dagar efter att du hämtat hyllan. För att det inte ska riskera bli en väldigt utdragen historia vill jag därför att du hämtar och betalar hyllan allra senast en vecka efter du vunnit/köpt hyllan. Ser gärna att vi då också etablerarar en god kontakt/förtroende på telefon, vi kan då säkert lösa alla andra eventuella spörsmål kring tid och betalning. Har du frågor eller är osäker innan bud/köp vill jag såklart att du använder meddelandetjänsten här på Tradera och tar kontakt med mig.

==========================================================================

International buyers please contact us if any questions.

Vänligen ta del av nedan innan du bjuder..

Emotser betalning inom tre dagar.

Studera (förstora) bilderna noga innan bud/köp, är du det minsta osäker kontakta oss för kompletterande information och/eller ytterligare bilder.

Föreslår Schenker = spårbart och försäkrat men kan skicka med valfri transportör.

Samfraktar självklart när så är möjligt.

Med en ambition att få till en proffsig och rationell hantering packar vi alltid noga och omsorgsfullt med i de allra flesta fall nyinköpta kartonger, bubbelplast, kraftpapper och annat emballage, allt för att göra frakten så säker som möjligt för din vara. För detta lägger vi på en del annonser på en självkostnadsschablon mellan 5-20 kr, detta belopp ingår i så fall i angiven fraktkostnad.

OBS! Vi har ingen möjlighet att skicka varje dag, istället koncentrerar vi packning och leverans till en (1) dag i veckan, det innebär att det kan ta allt från en upp till fem arbetsdagar efter synlig inbetalning till konto innan just Ditt paket går iväg. Skulle det vara så att leveranstiden är avgörande för Ditt köp, födelsedagspresent eller liknande är vi dock aldrig omöjliga, kontakta i så fall oss innan bud/köp så gör vi allt vi kan för att lösa det. Vi följer lagen om ångerrätt vid distansköp, vilket innebär att att du inom fjorton dagar, räknat från att Du hämtat ut varan, har rätt att skicka tillbaka densamma. Vi återbetalar då betalt belopp förutsatt att varan är i samma skick som när vi skickade den. Frakt och returfrakt återbetalas inte.

Objektnr 633 918 025

Visningar 427

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Stringhylla i teak - hel vägg - TILLFÄLLE !!!

Pris

16 000 kr
Annonsen är avslutad

TSDESIGNoKURIOSA

Malmö, Sverige

5.0

TSDESIGNoKURIOSA

Företag

Toppsäljare

316 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också