Beskrivning

Justerbar & ergonomisk design: Den ergonomiska designen gör att du flexibelt kan öka höjden på den bärbara datorns skärm från 7,5 cm till 17 cm, snabbt justera vinkeln, rätt hållning, minska trötthet i nacken, rygg och ögon och förbättra arbetseffektiviteten. Det är det perfekta valet för familj, skola, flygplats, hotell, kök, kontor och café, arbete eller underhållning.
LÄTT, BÄRBART OCH VINKBART STÄLL - Vårt bärbara stativ är kompakt, vackert och väger endast 260 gram. Användningen av höghållfast aluminiumlegering, ytbehandling med hög precision och utmärkt CNC-teknik gör den till den idealiska följeslagaren för dina värdefulla enheter. Ingen montering krävs. Den öppnas och stängs på några sekunder, vilket sparar mycket tid och utrymme.
?Bra kompatibilitet? Vårt bärbara fäste är kompatibelt med de flesta bärbara datorer från 10 till 15,6 tum, surfplattor. Paketet innehåller: 1 x bärbar stativ, 1 x förvaringsväska
PERFEKT STYRKA OCH SKYDD: Den triangulära designen på den bärbara lyftplattformen ger en känsla av stabilitet och kan bära en vikt på 20 kg. Det finns 6 halkfria silikonkuddar på toppen och botten av lyften, och 2 gummikuddar på kroken för att hålla den bärbara datorn stabil och undvika repor, och den släta kanten förhindrar skador.
Undvik överhettning: varje detalj är noggrant utformad för att möta dina behov. Aluminiumlegering kan lätt absorbera och avleda värme. Hängarens design säkerställer god värmeavledning och ett naturligt luftflöde för att förhindra att din utrustning överhettas.

Objektsnr 629193823

Visningar 71

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 13:29

Vikbart ventilerat justerbart stativ för bärbar dator med bärväska (silver)

Pris

199 kr

Slutar om

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?