Beskrivning

Produktspecifikation:
1. Produktvikt: 162g
2. Kabellängd: 4cm
3. Julkulans diameter: 1,6 tum
4. Förpackningsstorlek: diameter 11,5 cm, höjd: 18 cm

Produktinformation:
1. Material: splittringssäker robust plast
2. Färg: silver
3. Namn: Julgranskulor silver 34 pack
4. Fem ytor: 5 x glänsande, 5 x rutnät, 5 x lyktor, 9 x glitter, 10 x matt

Produktfördelar:
1. Säker och spricksäker plast
Splittringssäkra julgranskulor i plast är säkrare och stabilare än julgranskulor. De kommer att se ut som en bordtennisboll när de faller på golvet. Så det är säkert för dina barn, seniorer och husdjur.
2. Med hängsnöre
Varje julkula fästs med ett snöre, snöre är ca 5 cm. Det är lättare att hänga på granens grenar. På kort tid kan du göra mer julpynt
3. Fem olika ytor
Paket med 34 julgransdekorationer i silver innehåller en blank, matt, glittrande, nätliknande yta i lyktastil. Under ljusets belysning frigör de många förtrollande, attraktiva och skimrande ljuslinjer.

4. Utbredd användning:
Julgransdekorationer, julfest, hemtextilier, bröllop, skyltfönster, café. Även perfekt för julpyssel som krans, krans, etc.
Notera:
--- Glitter kan falla av från julgranskulor, produktens prestanda påverkas inte av detta
---På grund av manuell mätning kan julkulornas diameter ha ett fel på 1 - 2 mm (0,04 - 0,08 tum).
Funktioner och detaljer
?Okrossbart material? Julgranskulor är gjorda av okrossbar plast. Jämfört med konventionella julgranskulor i glas är de säkrare för barn, seniorer och husdjur.
?Med hänglina? Julkulans storlek: 40 mm/1,6 tum. Varje julgran kommer med en sladd som är 5 cm lång för att lättare kunna hängas på din julgran. De är också bra för att fylla det tomma utrymmet på en stor julgran.
?34 stycken per kartong? 34 julgranskulor i silver är ett bra val för att dekorera stora och små julgranar. Varje julkula har bara 5 gram, så de pressar eller böjer inte granens grenar. Fyll ditt rum med en varm julstämning och följ med dig till en trevlig semester.
?5 ytdesign? Vinträdbollar inkluderar glänsande, matta, glittrande, rutnät och lyktor. Olika typer av julgransdekorationer gör att din julgran ser charmig och varierad ut. Transparent plastlåda för förvaring av julkulor efter jul.
?Bred applikation? Julgranskulor i plast för julgransdekorationer, julfest, heminredning, bröllop, skyltfönster, inomhus- och utomhusdekoration etc. Passar även för julgransprojekt.

Objektsnr 629186178

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 11:51

Julgranskulor Set med 34 splitterfasta julgranskulor med sladd i plast för julgr

Pris

69 kr

Slutar om

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?