Beskrivning

M|
Riktigt klassisk modell av korta shorts, Adidas från 80-talet. Dessa är original och ingen nytillverkad skit. Mörkblå modell med vita streck! Bra begagnat skick med någon mindre fläck som enda egentliga defekt. Bakficka och "innerbyxor". Midja med knytning, 48,5 cm mätt rakt över, går att dra ihop med störning. Ingen elastisk midja. Lappen med storlek etc är svårtolkad, skulle säga herr M. Be om mer mått om så önskas. 100% polyamid utvändigt, innerbyxorna 100% bomull.

Vissa saker jag säljer kan ha hängt/legat undanlagda en längre tid och kanske behöver tvättas/vädras eller rengöras på annat sätt. Jag lämnar det till köparen att avgöra då vissa helst inte tvättar plagg som jeans, skinn etc. Katt finns i hemmet.

Köp är bindande och jag betalar inte igen pengar om man ångrar sig när man fått varan. Du har all möjlighet att maila frågor, be om fler bilder etc innan du bestämmer dig för att lägga ett bud.

Skickas som Schenker 1-7 dagar efter att pengar syns på mitt bankkonto. Klädesplagg/väskor/skor och liknande som inte är ömtåligt skickas oftast med enklare emballage (typ påse med packtejp runt) för att hålla nere fraktkostnad.

Kan hämtas hos mig i centrala Göteborg men vill ha betalt direkt vid avlutad auktion om inget annat överenskommet. Jag ansvarar inte för postleverantörens ev. slarv och ersätter ej något de tappat bort.

Objektnr 634 068 717

Visningar 1 076

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 20:15

Vintage shorts äkta Adidas 80-tal, retro, kortbyxor, sport träning hip hop kult

Slutpris

|

779 kr

Auktionen är avslutad

pruttpelle vann auktionen

iamhell

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 533 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också