Beskrivning

Blå|Patagonia|L|

Varumärke: Patagonia
Produkt: Tunn jacka
Färg: Petrol
Storlek: L
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick
Skador: Nopprig krage (se bild 3)

KÖPVILLKOR

OBS! OBS! OBS!

Kära kund. Stockholm Stadsmissions Tradera verksamhet kommer inom kort att byta fysiska adress. I och med detta kommer vi inte längre kunna erbjuda avhämtning. Detta innebär att sista auktionen som har möjlighet för avhämtning avslutas Sön 4 februari. Alla annonser som avslutas 11 februari och senare kommer endast skickas med frakt.

Sista uthämtningsdag (i Kungens Kurva) för vunna auktioner kommer att vara onsdagen 2024-02-14.

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vi erbjuder samfrakt vid förfrågan. Samfrakt kan ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Vänligen skicka en förfrågan för samfraktspris så justerar vi fraktkostnaden tidigast tisdagefter vunnen auktion.. Vi samfrakter inte mellan olika veckor. Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Avhämtning
Vi erbjuder avhämtning i vår butik i Stockholm: Diagonalvägen 15, 141 75 Kungens Kurva. Din vara finns redo för avhämtning tidigast tisdag efter vunnen auktion. Betalning måste vara genomförd dagen innan hämtning. Vi erbjuder avhämtning tisdag till fredag (ej röda dagar), mellan kl.10:00-16:00. Medtag legitimation, bud visar både köparens och sin egen legitimation. Kontakta butikspersonalen så tar de kontakt med oss på webbshoppen. Om varan inte har hämtats ut inom 7 arbetsdagar efter vunnen auktion förbehåller vi oss rätten att häva köpet. Det går inte att betala vunnen auktion i butikens kassa och du kan endast hämta dina varor under angivna tider. Butiken och webbshoppen är två separata verksamheter och butikspersonalen kan därför inte hjälpa dig med frågor kring ditt köp.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Objektsnr 624391744

Visningar 577

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 3 mar 19:58

Patagonia Tunn Jacka Petrol Stl. L

Slutpris

|

255 kr

Auktionen är avslutad

kjhgf vann auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

5.0

StockholmsStadsmission

Företag

Toppsäljare

27 113 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket