Beskrivning

Helt ny.

Bouncer Jacket herr är Houdinis tolkning av en extra allt teknisk vinterjacka av expeditionstyp. Maximal värme med minimal vikt, det är grundtanken, men designteamet på Houdini har lagt ner många timmar på att skapa de små detaljerna som ger en förhöjd känsla av komfort. De stretchiga, mjuka och tysta tygerna, värmebarriärerna på utsatta punkter, det fantastiska fodret Primaloft® Rise. Den följer också Houdinis absoluta toppstandard för hållbarhet: Återvunnen och återvinningsbar, PFAS-fri och tillverkad utan att stjäla dun eller fjädrar från några fåglar.

Hur fungerar den?
Nyckelkomponenten i Bouncer Jacket herr är den höga isoleringsförmågan i kombination med den låga vikten. Detta möjliggörs av det helt nya syntetiska fodret Primaloft® Rise som har en innovativ typ av struktur som klarar av att skapa ännu mer luftspalt än tidigare syntetiska foder. Och mer fluff betyder mer värme. Dessutom är fodrat tillverkat av 80% återvunna fibrer och är helt återvinningsbart. Vi använder syntetiskt foder från Primaloft® dels för de tekniska egenskaperna, men också för att vi inte vill vara en del av dunindustrin. Att hålla levande fåglar instängda så att vi kan vandra fritt utomhus känns inte rätt, framför allt inte när modern teknologi gör jobbet ännu bättre. Bouncer Jacket är tillverkad med två olika yttertyger: Surpass 2.5 Layer Hardshell och Spinner Ripstop. Surpass är ett vattentätt tyg som skyddar huvud, axlar och bröst. Spinner är ett lätt material som andas bra. Tillsammans skapar de en perfekt balans mellan komfort och väderskydd.

När ska jag använda den?
Bouncer Jacket herr är skapad för att hålla dig varm när vinden viner och temperaturen faller väl under noll. Den slitstarka konstruktionen, värmeeffekten och den låga vikten är framtagen för krävande äventyr och högalpina miljöer. Bergsklättring, alpin skidåkning och långa vinterdagar ute i det fria.

Plagget är återvinningsbart och vi ber dig att lämna tillbaka det till Houdini när det är helt utslitet. På så sätt kan vi ta vara på råmaterialen och inget går till spillo. Återvinningboxar finner du i alla Houdinibutiker och hos många återförsäljare.
Fodrad med Primaloft® Rise 300g, 200g och 133g
Vattentät Surpass 2,5 Layer Hardshell över bröst, huvud och skuldror
Lätt och ventilerande Spinner Ripstop över mage och rygg
Värmebarriärer vid alla exponerade punkter
Hjälmkompatibel och justerbar huva
Förlängd stormflap över frontdragkejda
Fodrade sidofickor att värma händerna i
Dold bröstficka
Återvunna och återvinningsbara material
PFAS-fri impregnering
Vikt large herr: 1090 g
Tyger tillverkade i Japan och Taiwan
Foder tillverkat i Kina
Plagg producerat i Lettland

Objektnr 628264359

Visningar 354

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 26 apr 20:31

HOUDINI Bouncer vinterjacka/ dunjacka, storlek XL

Pris

3 399 kr
Annonsen är avslutad

Jaguar913

Öckerö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 066 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket