Beskrivning

BegagnatBlåL
Typ: Klänning
Storlek: L
Storlek uppskattad: Ja
Färg: Blå
Mönster: Enfärgat
Kroppstyp: Kvinna
Längd på klädesplagg: Midi

Varan har använts flitigt och defekter förekommer. (Nopprig (Hela varan), Lösa trådar (Bröst))

Annat fraktsätt - Citymail

Bor du i Citymails täckningsområde har du möjlighet att få denna vara levererad av Citymail. Notera att Citymail inte levererar i hela Sverige.

Betalning:
Betalning sker med kort, Swish eller Klarna på Sellpys hemsida och kräver att du läst och godkänt Sellpys datapolicy. Vi har ingen möjlighet att ta emot betalning på annat sätt. Instruktioner skickas på mail. Efter avslutad auktion ska varan betalas omgående, dock senast inom 3 dagar.

Samfrakt:
Sellpy erbjuder samfrakt för alla auktioner som går ut senast 2 dagar efter det att du vinner den första auktionen. När en order är betald går det inte längre att göra några ändringar eller lägga till fler varor i ordern.

Skick:
Varan säljs i befintligt skick och endast det som syns på bilderna ingår om ej annat anges. Vi värderar samtliga varor och ger dom en beskrivning av skicket.

Defekter:
Skulle en vara säljs med en defekt beskrivs denna tydligt i annonsen tillsammans med skick-beskrivningen och är inte giltig anledning till en reklamation.

Om Sellpy:
Du packar din påse med det du vill sälja - vi hämtar vid dörren och sköter försäljningen åt dig. Ge dina saker ett nytt hem!

30 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 30 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59) när du köper från oss på Sellpy. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar. Detta betyder att du som köpare kan känna en trygghet när du köper varor från oss på Sellpy, då du som köpare har rätten att ångra ditt köp om varan inte uppfyller de förväntningar du hade på den när du genomförde köpet.

Leverans:
Varan skickas väl förpackad och emballerad. Vi erbjuder olika fraktalternativ och ordern skickas så snabbt som möjligt. Ordern skickas till den adress du godkänner i varukorgen på Sellpy. Du väljer själv fraktsätt vid betalning.

Lycka till!

Du kanske gillar någon av dessa?

Snygg blå klänning... STL: L.

Köp nu 148 kr 89 kr 0 bud
11 jun 18:40

Ny!Sheilay Kläning stl L Blå

203 kr 0 bud
2 jun 16:31

Jascha Stockholm, Klänning, Strl: L, Blå/Flerfärgad

Köp nu 150 kr 70 kr 0 bud
6 jun 14:55

Pearl klänning stl L blå/grå

Köp nu 130 kr
4 jun 06:04

Blå klänning Filippa K, L (stl 42-44)

Köp nu 700 kr 500 kr 0 bud
12 jun 13:36

Blommig blå klänning M/L

Köp nu 140 kr 70 kr 0 bud
2 jun 17:32

Blå klänning från ZIZZI Storlek L (50-52)

Köp nu 160 kr 80 kr 0 bud
2 jun 16:45

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?