Beskrivning

H&M damblus

Använd: Fåtal gånger, hel och ren, ej röker och ej husdjur.

Enligt Tradera ska säljaren inte stå för tvättning.

När man köper begagnat får man räkna med att det kan ibland vara någon lukt på exempelvis kläder och köparen får själv stå för tvättning. Man får även räkna med när man köper begagnade kläder att kläderna kan vara skrynkliga.

Storlek: 38 och se bild.

Material: Se bild.

Färger: Se bild.

Varumärke: H&M och se bild.

Uppskattat ordinarie pris: 199 kronor.

Säljs för: 129 kronor.

OBS! Tradera har nya betalsätt och när betalning är gjord kan jag boka frakt. Vänligen betala samma dag som du blir köpare till produkten.

OBS! När betalningen är gjord av köparen så kan jag som säljare boka frakten. Vänligen betala samma dag som du blir köpare till produkten.

Obs! Det är ombudet/butikens ansvar att ha fungerade skanning system på för inlämning av paket tills ombudet/butiken har stängt butiken.

Men ändå förekommer det att ombudet/butikens personal har stängt av skanning system för inlämning av paket innan ombudet/butiken har stängt, därför påverkas transporten/leveranstiden av paketet och därför kan transporten/leveranstiden av paketet dröja. Detta är inget som jag som säljare ansvarar för.

Dessutom ansvarar jag som säljare inte för när/vilken tid eller dag transportbolaget hämtar paketet hos ombudet. Därför är det transportbolaget som påverkar leveranstiden av paketet.

Objektsnr 631604751

Visningar 7

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 09:46

H&M blus dam storlek 38

Utropspris

|0 Bud

129 kr

Slutar om

Anna_Vik

Nässjö, Sverige

5.0

Verifierad

55 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket