Beskrivning

På grund av viktökning kan jag inte länge har min älskade och sparsamt använt kappa från TOPSHOP i brandgul färg stl 36. Material 60 % polyester + 33 % viscose + 7 % elastane och foder 100 % polyester. Mått: Bröstvidd under ärmhål 93 cm / Axel 12 cm / Ärmlängd från axel 61 cm / Ryggbredd över skulderbladen 36 cm / Längd mitt bak 76 cm. Kappan har lätt A- linje form, vackra geometriska sömmar fram och bak, snedställa infälld sidfickor (ej sprättade sömmar), dubbelknäppt med 6 klädda knappar, långa ärmar med ärmslut med en klädd dekorationsknapp. Kappan är mycket sparsamt använt, kan påstå att det är i nyskick. Broschen medföljer ej. Det finns att köpa hos Okla och Nicavera här på Tradera. Undvik fel köp, jämför med ditt eget mått för säkerhets skull, lita inte för mycket på stl. nuförtiden variera mycket mellan märker och länder. På grund av ljuseffekt och bildskärmens ljusstyrka/ kontrast kan färgtonen på foto vara något annorlunda. Öppna gärna upp fotona i original storlek genom att klicka en gång på bild för bättre detaljer. Ej avhämtning. Var snäll och respektera.

TOPSHOP
är ett brittiskt modemärke för damkläder, skor och accessoarer. Det var en del av Arcadia Group, kontrollerat av Sir Philip Green, men gick i konkurs i slutet av 2020 innan det köptes av ASOS 2021. Den fungerar nu via ASOS webbplats och app. Topshop startade 1960-talet och sålde ursprungligen mode av unga brittiska designers, som Mary Quant och Stirling Cooper. Peter Robinson var en dammodekedja som hade förvärvats av Burton 1946. Topshop grundades 1964 som Peter Robinson's Top Shop, ett ungdomsmärke inom Sheffield-filialen och hade också en stor avdelning i butiken på Oxford Street. Detta var högsta mode för den "unga och annorlunda generationen" som The Times uttryckte det 1965, och avdelningen hade plagg med namn som Mary Quant och Gerald McCann. År 1966 hade företaget en filial i Peter Robinson-butiken i Norwich.
Peter Robinsons Top Shop-inköpare Diane Wadey hade ett öga för unga talanger och introducerade Jane Whiteside från Royal College of Art för Jeff Cooper och Ronnie Stirling. Varumärket Stirling Cooper som de skapade hade snart sina egna avdelningar i Top Shop-butiker i London och Sheffield, samt fanns i Peter Robinson-butiker i Norwich och Bristol. Andra märken som fanns i Top Shop var Jeff Banks, French Connection och Radley Cooper.
¤ Jag skickar inte separat vinnarmail. Får du inte Traderas vinnarmail kolla din spam mapp, om inte där kontakta mig.
¤ Betalning senast tre dagar efter auktionens slut.
¤ Samfrakta köp inom tre dagar. Skickar varor med billigaste frakt och debiterar endast porto/ fraktkostnad, tar inte betalt för packning el. dylikt om inget annat anges i annonsen. Jag återbetala fraktöverskott.
¤ Jag svarar gärna på frågor och ev. skickar flera bilder

Objektsnr 631275780

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 20:08

" TOPSHOP " Brandgul Vår kappa Stl UK8 EU 36 US 4 Nyskick vårkappa

Utropspris

|0 Bud

358 kr

Slutar om

Jujunin

Malmö, Sverige

5.0

Jujunin

Verifierad

Toppsäljare

2 320 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket