Beskrivning

Populära hikingbyxor från Salomon i dammodell. Women's Wayfarer Utility Pants.

Storlek midja 40 och benlängd regular, smala ben. Skulle säga att de är normala i storleken. Mäter 43 cm tvärsöver midjan och innerbenslängden är 82 cm.

Slitstarka och mjuka i stretchigt material (8% elastan) som är vattenavvisande och andas. AdvancedSkin Shield. Tillverkade i återvunnet material. Fyrvägsstretch och ledade knän för ökad rörelsefrihet. Två öppna rymliga handfickor fram och två öppna bakfickor. En benficka ca 17 x 17 cm med dragkedja. Gylf med dragkedja och tryckknapp. Bälteshällor.

Ser lite gråa ut på vissa av bilderna pga ljuset men färgen är helt svart. Härliga byxor som funkar i alla sammanhang. Diskreta och snygga nog till vardags och på stan, sköna och funktionella på vandring eller till friluftsliv. Dessa är sparsamt använda på en resa och enstaka dagsvandring, hittar inget synligt slitage eller fläckar.

...

Se gärna mina andra auktioner, samfraktar självklart. Se min profil för mer info men om du har några frågor eller vill ha fler bilder eller mått så bara hör av dig! :)

Objektnr 634 251 863

Visningar 152

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 21:51

Salomon Women's Wayfarer Utility Pants vandringsbyxor friluftsbyxor. Strl 40 reg

Slutpris

|

315 kr

Auktionen är avslutad

Ellan-dellan vann auktionen

doppelkeks

Malmö, Sverige

4.9

doppelkeks

Verifierad

Toppsäljare

1 231 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också