Beskrivning

skick: 9/10
Storlek: XS
längd: 57 cm | bredd: 43 cm | Skulder: 39 cm | Ärm: 60 cm

Välkommen till min butik.

Betalning: Vi använder Tradera pay, vilket innebär att du som köpare kan välja att betala via Swish, kort eller PayPal. Vi tar inte emot kontanter eller presentkort och betalning i butik är tyvärr inte möjlig.

Frakt och samfrakt: Vi samarbetar med Slovak Post och Nord Post och erbjuder EU-frakt via dem. Vi skickar din vara så snart som möjligt, senast två arbetsdagar efter mottagandet av betalningen. Om du vill att ditt paket ska skickas till en annan adress än den som visas på Tradera, vänligen kontakta oss via e-post innan du gör betalningen.

Skick: Våra varor är begagnade och säljs enligt foton och beskrivning av eventuella fel. Varorna säljs utan funktionskontroll om inget annat anges, vilket innebär att du köper varan i befintligt skick.

Returer: Som köpare har du rätt att ångra din beställning inom 14 dagar. Du betalar för returfrakten. Om varan är skadad, skicka oss ett e-postmeddelande med en bild på varan och förpackningen och spara allt tills vi hör av oss.

Om du har några frågor om leveransen eller själva produkten kan du skicka ett e-postmeddelande till oss för att få svar. Hälsningar, Dmitro_Kot

Objektnr 591 239 646

Visningar 596

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mammut Women's Wind Stopper fleece dam tröja Storlek XS (747.19)

Pris

460 kr
Annonsen är avslutad

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket

Andra gillar också