Beskrivning

Sportig elegant kronograf från Riedenschild. Boetten är delvis borstat, delvis polerat, har en högkvalitativ svart IP-beläggning och är tillverkad av massivt rostfritt stål. Silikonremmen ger en bekväm känsla och säkras av ett spänne. Tidsmodulens kvartsrörelse fungerar exakt, är utrustad med en stoppfunktion och en datumdisplay klockan 4. På den vita urtavlan finns de ljusa, lättlästa händerna. Modellen kan enkelt användas för dykning (20 ATM vattentät) = 200 meter.

Garanti ingår 2 år

Själva känslan av att äga en Riedenschild är oslagbar. Speciellt med tanke på det låga priset. Ett måste till sin klocksamling.

Riedenschild är inte ett märke många känner till vilket vi på CL & CO gillar för det känns mycket mer unikt än något alla känner till som massproduceras.

Specifikationer: - Rörelse: Tidsmodul VD57 Quartz - Boett material: 304 rostfritt stål - Diameter: 44mm (utan krona) - Klocka rem bredd: 22mm - Vattentät: 20 ATM

CL & CO är återförsäljare för Eichmüller Riedenschild Thunderbirds Army Watch

Du som kund har 14 dagars ångerrätt som börja gälla dagen efter att ni mottagit varan och är det så att ni vill nyttja den är det kunden som står för frakten.

Objektsnr 631132720

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 23:08

RIEDENSCHILD- GEAR DIVER silikonarmband vattentät 200 meter.

Pris

1 450 kr

CLCO-AB

Kalmar, Sverige

4.9

CLCO-AB

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?