Beskrivning

Boett i rosé med svart urtavla med brunt läderarmband. Oval damklocka

Upptäck skönheten och elegansen hos denna klocka med dess klassiska och minimalistiska design. Det smala fodralet, mätt exklusive kronan, mäter 20x26 mm och är bara 7,4 mm tjockt, vilket gör det till en läcker accessoar som passar perfekt till alla kläder. Med en vattentäthet på 3ATM kan du bära denna klocka varje dag utan att behöva oroa dig för vattenstänk. Det exakta kvartsurverket från tillverkaren Seiko Epson PC21 ser till att du alltid är i tid, medan 3-handsfunktionen visar dig den exakta tiden hela tiden. Remmen på denna klocka är gjord av konstläder och har en 10 mm bredd för en bekväm passform. Oavsett om du bär den här klockan för ett högtidligt tillfälle eller som en snygg vardagsaccessoar, kommer du säkerligen att dra beundrande blickar. Med detta vackra armbandsur har du inte bara ett användbart verktyg till hands, utan också ett tidlöst smycke som understryker din personlighet.

Levereras med matchande förpackning som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Förpackningen ger ett säkert skydd för klockan och är även perfekt som present till vänner eller familj.

Boettdiameter i mm (utan krona): 20x26 mm (utan krona) Boetthöjd: 7,4 mm Remsklack i mm: 10 mm Glas (fram): Mineralglas Vattentät: 3 ATM Urverkstyp: Quartz Urverkstillverkare/kaliber: Japan. Funktion: 3 visare. Rem: Faux läderrem

2 års garanti

CL & CO är återförsäljare för Eichmüller Riedenschild Thunderbirds Army Watch

Du som kund har 14 dagars ångerrätt som börja gälla dagen efter att ni mottagit varan och är det så att ni vill nyttja den är det kunden som står för frakten.

Objektsnr 628383414

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 11:14

Damklocka OVAL NY MODELL QUARTZ LÄDERARMBAND

Pris

540 kr

Slutar om

CLCO-AB

Kalmar, Sverige

4.9

CLCO-AB

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?