Beskrivning

Denna damklocka/herrklocka med en boettdiameter på 36mm (utan krona) är en tidlös och elegant klocka. Urtavla i svart. Mineralglaset säkerställer fri sikt av urtavlan, som har en solstrålefinish och reliefer. Boett och armband i rostfritt stål.

Urverket är japanskt Quartz, som är känt för sin höga precision och kvalitet. Klockan har en vattentäthet på upp till 3 ATM vilket gör att den är stänksäker. Med sin tidlösa design och mångsidiga funktionalitet är denna klocka perfekt för vardagsbruk såväl som för speciella tillfällen. Kombinationen av kvalitet och elegans gör denna klocka till ett viktigt tillbehör.

Levereras med matchande förpackning som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Förpackningen ger ett säkert skydd för klockan och är även perfekt som present till vänner eller familj.

Specifikationer: - Urverk: japanskt - Boettdiameter: 36mm - Boettmaterial: stål- Klockarmband -stål - Vattentäthet: 3 ATM ”30 meter”

2 års garanti

CL & CO är återförsäljare för Eichmüller Riedenschild Thunderbirds Army Watch

Du som kund har 14 dagars ångerrätt som börja gälla dagen efter att ni mottagit varan och är det så att ni vill nyttja den är det kunden som står för frakten.

Objektsnr 631151313

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 24 maj 11:10

Ny modell FRÅN Eichmüller Quartz datum svart urtavla.

Pris

490 kr

CLCO-AB

Kalmar, Sverige

4.9

CLCO-AB

Företag

Toppsäljare

165 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?