Beskrivning

Cartier Tank Burgundy med original Cartier spänne.

Klockan har en bredd på 21x28 mm diameter utan krona, 23 mm mätt med krona, höjden är 30 mm mätt med ram (23x30mm), och en total tjockhet på 6 mm.

En fantastisk burgundy färg på tavlan. Det är en upprepande design som Cartier har sålt många varianter av. Cartier Tank är en av dom. Klockan är utröstad med ett fint ödelskinn läderarmband, original. Klockan drivs av manuellt med ett automatiskt urverk. Kaliber 2512-1 (baskaliber 2410). Gångsreserv på 32h. Urverket har 17 stycken juveler. Glaset är gjort av safir.

Utmärkt skick. Boetten och ramen är i utmärkt skick utan några uppenbara repor eller tecken på slitage på pläderingen och ser vacker ut. Cartier originalarmband i vinröd färg är i gott skick med lätta tecken på slitage och passar perfekt till klockan.

Med tanke på dess ålder, så är det säkrast att inspektera varan i detalj. Därför kommer klockan att genomgå en lättare service aven lokal urmakare. Dessutom kontrolleras varje klocka för originalitet och felfri proveniens före försäljning.

Objektnr 634 066 254

Visningar 2 745

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 19:52

Cartier Must De Tank Nyservad UTROP 1KR

Slutpris

|

15 200 kr

Auktionen är avslutad

BergehamnsKlockor vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också