Beskrivning

Hej har en svenskt såld superfin 7 sits. familj SUV och välvårdad BMW X5 till salu. Servad enligt tillverkarens och modellens rekommendationer med komplett dokumentation. Nyligen gjort stora service på bilen. Då gjorde följande :
Motor olja och filter.
Kupe filter.
Lyft filter.
Bränsle filter.
Veksellåda olja och filter.
Bromsskivor och bromsbelägg fram och bak.
Bromsbackar.
Broms vätska.
Partikelfilter.
Nya dragkrok (automatiskt 3000kg).
Nya framruta, monterat Ledramp 420W.
Mycket fint s/v däck med 19 tum original aluminium fälgar både sommar och vinter med ett år sedan köpta. Helt enkelt bilen har absolut ingen fel, hör av dig om du seriösa köpare!
Årsskatt endast 6 673 kr/år med en blandad förbrukning på 0.83l/milen.
Under huven finner en imponerande 286 pigga hästar, xDrive3.5d-motor som inte bara ger dig den prestanda du behöver, utan också enastående bränsleeffektivitet. Varje körning blir till en njutbar resa med kraften från denna högpresterande motor.
Stig in i en värld av komfort och elegans med den lyxiga(svart) helskinninteriören. Varje detalj är noggrant utformad för att ge dig en förstklassig upplevelse varje gång du sätter dig bakom ratten.
Denna BMW X5 xDrive3.5d. Aut är inte bara en bil - det är en livsstil. Upplev det bästa av prestanda, komfort och teknik i varje körning. Kontakta mig via mejl! Ej intresserar av byte , ej testpiloter, seriösa köpare tack.

Objektsnr 630286863

Visningar 322

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 15:17

BMW X5 E 70, 2010 Diesel

Utropspris

|0 Bud

124 900 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?