Beskrivning

Hej
Det här är min pärla, jag är den enda ägaren till denna Opel Kadett, som bara gått på sommaren. Dessutom alltid stått i garage. Både vinter och sommar.
Tar lite emot att sälja den men min hälsa säger att jag klarar inte av sköta om den mer. Utan vill att den hamnar hos en sann Opel älskare. Precis som jag, haft massor av Opel genom åren, det är den enda Opel som jag har kvar.
Bilen är rostfri, den rostskydds behandlas i flera omgångar hos Rostskyddsmetoder, ett seriöst företag. Det finns några stenskott på huven vet jag, men de har hanterats under åren.
Bilen har bara gått ca 7500mil, garanterat. Överdragsklädsel m.m. i princip som ny.
Tyvärr behöver den lite mer kärlek, bytte bensinpump och nån slang i tanken. Sen dess fick jag inte riktigt någon ordning på bilen, så den går ojämnt. Orkade aldrig ta tag i det, utan åkte in själv på operation osv. därav denna försäljning. Fick förslag att tömma göra ren tanken och fylla på ny bensin....
Kända fel är ovan, sen vet jag att kupé fläkten la av, bakluckans hydraul stängare la av, har en ny. I övrigt inget som jag vet om.
Bilen är utrustad med dragkrok (haft en släpvagn på den), original krok (fast). Extra utrustad med AC, senaste var det låg nivå i den (tyvärr den gamla gasen), så borde konverteras.
Vinterdäck, aldrig funnits så glöm det, däremot har jag en extra uppsättning sommardäck.
En pärla, helt enkelt. Tyvärr är inte de nytagna bilder helt ok, det regnade ute och bilen har väl knappt sett regn...så bilderna är tagna med bilen i garaget, trångt (dubbelgarage).
Finns faktiskt en körjournal, jag höll koll på förbrukningen bl.a. drog drygt 0,5 på landsväg, vilken var bra på den tiden. Alltså en bensinare, 1.6i 75hk. Och definitivt ingen GSI.
Så detta är första efter bilhandlaren (köptes hos Zimmermans på Krukmakargatan i Stockholm), som denna kommer ut till försäljning. Bilen är väl servad i början. Hade koll på rostskyddsgarantin osv... Och inte minst hade en vanlig bruksbil under alla dessa år, denna Kadett gick bara långa turer till Lappland, Tyskland på semester på sommaren. Lite packning hade man då därav en kombi.
Funderat på att lämna bort den för att fixa till men kommit till insikt att sälja...till någon vettig person som förstår värdet (framtida).
Data med mera finner ni om ni söker på nätet. MXG714.
Står för närvarande i ett garage i Södra Stockholm. Och hämtas där.
Och så kommer vi till priset, ja du, var är den värd, jag vet inte faktiskt. Lägg ett bud så får vi se vad vi hamnar. Den har ett reservationspris, under det går jag inte.
Nåt du undrar över, fråga.

Objektnr 632310514

Visningar 2 463

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 19:06

Opel Kadett 1.6i 1988

Ledande bud

|

18 000 kr

Slutar om

Reservationspris ej uppnått

Michael_56

STOCKHOLM, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

466 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?