Beskrivning

Varumärke: COC
Modell: No.701557
Produkt: Mikroskåp Äldre med 3 st. Okular i Låda av Trä
Mått: Lådan ca Bredd: 13 cm Djup: 14,5 cm Höjd: 29 cm
Material: Trä
Skick: Säljs i befintligt, begagnat skick
Skador: Ett stödben trasigt (se bild) Ej funktionstestat. Sliten låda.

KÖPVILLKOR

Skick
Varan är begagnad och säljs i befintligt skick. Eventuella defekter framgår av bilderna och objektbeskrivningen. Elartiklar och klockor är i regel inte funktionstestade, står det funktionstestad har vi endast testat att elprodukter får ström, men inte dess egenskaper. Det innebär att du kan köpa produkten till påseende i befintligt skick. Du har returrätt om du inte är nöjd eller ångrar dig, dock står du själv för fraktkostnaden. Vi ersätter inte för batteribyte eller försök till reparation.

Leverans och Samfrakt
Vi erbjuder samfrakt vid förfrågan. Samfrakt kan ordnas till en maxvikt på 20kg och om objekten får plats i en flyttkartong. Vänligen skicka en förfrågan för samfraktspris så justerar vi fraktkostnaden tidigast tisdagefter vunnen auktion.. Vi samfrakter inte mellan olika veckor. Endast köpare inom EU / Only buyers within EU.
Vi samarbetar med Schenker. Varorna skickas med Schenker så snabbt som möjligt och alltid inom 5 arbetsdagar efter betalning.

Betalning och ångerrätt

Vid vunnen auktion bör betalning ske omgående. Vi använder oss endast av Traderabetalning, vilket innebär att du via länkar väljer att betala med Swish, kort, Klarna eller PayPal. Om betalning inte skett inom fem dagar förbehåller vi oss rätten att häva köpet.
Du har rätt att ångra köpet inom 14 dagar, och du som köpare står då för returfrakten. Mer om returer hittar du under fliken Info på vår butikssida på Tradera.

Stadsmissionens second hand
Bakom Stadsmissionens second hand står Riksföreningen Sveriges Stadsmissioner. Denna annons är skapad av Stockholm Stadsmission.

Objektnr 630307112

Visningar 271

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 18:35

COC No.701557 Mikroskåp Äldre med 3 st. Okular i Låda av Trä

Slutpris

|

25 kr

Auktionen är avslutad

vipolandet vann auktionen

StockholmsStadsmission

Västerhaninge, Sverige

5.0

StockholmsStadsmission

Företag

Toppsäljare

27 773 omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?