Beskrivning

Alla varor är nya och oanvända.

Vickar på svansen automatiskt, piper när hunden biter.

Tillverkarens beskrivning:
Interaktiv - Den rörliga hajleksaken ser ut som äkta. Varje gång din hund rör leksaken börjar den automatiska rörelsesensorn arbeta och plyschhajleksaken rör sig på ett skakande sätt för att tugga och leka. Denna leksak är utformad för stora/medelstora/små hundar, minskar tristess och ensamhet när du är upptagen eller utanför huset (men rekommenderas inte för extremt bitstarka hundar)
Hållbara och säkra material - PetDroid interaktiva hundleksaker är gjorda av plysch och naturlig bomull, som är säker för dina hundar. Förbättrad mekanism för att motstå tuggning och bitning, det är bra för ditt husdjur att hålla tänderna rena. Inte för aggressiva tuggar
Gnisslande och stimulerande - Denna pipleksak för hundar har en integrerad stämningsbubbla som avger ljud när husdjur biter, det är en bästa leksak för stimulerande och interaktiv träning, du kan inte bara stärka relationen, utan också ha roligare med dina hundar.
Uppladdningsbar via USB - Denna leksak kan laddas via USB, vilket är mer miljövänligt och sparar dig pengar för att ersätta batterier. Förbättrat batteri med stor kapacitet för att säkerställa säker laddning, ladda det i 3 timmar och använd det hela dagen. USB-kabel ingår Den medföljande uppladdningsbara motorn är avtagbar för enkel rengöring av plyschleksaken.
Lätt att använda - Se till att strömbrytaren är avstängd och visar strömbrytaren till hajmagen under installationen. Tryck på elmotorn ända till svansens yttersta ände och tryck på munnen för att försegla leksaken. Slutligen slå på strömbrytaren och tryck på leksaken för att vickla med svansen.

Jag har oftast, men inte alltid, fler av samma vara. Kontakta mig via meddelande om ni vill köpa flera eller om ni undrar något om produkterna.
Ha en bra dag!
// Chris

Objektnr 630972976

Visningar 68

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 12:14

[Ny] Interaktiv hundleksak för små/medelstora hundar, elektronisk, USB

Pris

65 kr

Slutar om

Chriskonto

Mjölby, Sverige

5.0

Chriskonto

Verifierad

Toppsäljare

320 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?