Beskrivning

GERBER DEFENDER TETHER LARGE

(Gerber Defender Tether finns i de två storlekarna Small och Large och detta är den större modellen.)

Rek butikspris: 650 kr

Ett suveränt verktyg för flugfiske mm. Denna smarta lilla verktygshållaren har låsbar 121 lina och kommer med 20 års garanti.

Liksom alltid när det kommer till Gerber jobbar de otroligt långsiktigt när de tar fram nya verktyg som blir ”state of the art”. Denna innovation är unik och framtagen för att finnas kvar på marknaden och hålla en livstid. Gerber Defender Tether S är en karbinhake med jojjofunktion med en Dyneema lina tillverkad av världens starkaste fibertråd (se spec nedan). Gerber Defender Tether L har en smart bältesfästning och själva Dyneema-linan är 121 cm lång vilket ger dig gott om rörelseutrymme. Gerber Defender har en låsfunktion i stängt läge men kan också låsa när linan är utdragen i önskad längd vilket underlättar hanteringen mycket när du arbetar med ditt redskap.

Själva karbinhaken på Gerber Defender Tether är utformad för att passa på fingret så att du enkelt kan fästa den din din utrustning för att ha den nära till hands när de behövs. Här kan du t.ex. sätta fast sax eller peang, sax, linavbitare eller flytgel etc när du flugfiskar. Alternativt en liten ficklampa, ett eldstål, eller övriga verktyget som du bär med dig och vill ha inom räckhåll. Gerber Defender Tether kan smidigt fästas i flytvästen, vadarna eller i flugfiskevästen. Hållare och karbinhaken är tillverkad i anodiserad korrosionsfri aluminium, som är mycket lätt, tåligt som hållbart.

Om Dyneema fibertråd:

Dyneema är en typ av HMPE-fiber, vilket står för High Modulus PolyEthylene. Det kallas också för Ultra-High Molecular Weight Polyethylene (UHMwPE). Fiber med varumärket Dyneema tillverkas av det nederländska företaget DSM och marknadsförs som världens starkaste fiber.

Specifikation:

  • Höjd: 21 mm

  • Längd: 77 mm

  • Bredd: 45 mm

  • Vikt: 85 gram

  • 121 cm Dyneema fiberlina med låsfunktion

  • Levereras med karbinhake och nyckelring.

  • 100 % rostfri/korrosionsfri

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599914280

Visningar 1 528

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

GERBER DEFENDER TETHER LARGE, verktygshållare flugfiske

Pris

590 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?