Beskrivning

SMARTWOOL HIKING MEDIUM CREW SOCK

Rek butikspris: 250 kr

Storlek: Small (34-37)

Färg: Grey

Smartwools bästa vandringsstrumpa!

Smartwools bästa allroundsocka för hiking och outdoor är en prisbelönt vinnare av Backpackers Magazines Editors Award. Perfekt outdoorsocka för tre säsonger, speciellt designad för tuffa dagsturer eller lättare backpacking. Mellantjock heldämpad stickning, dvs tjockare runt hela forten, ger maximal komfort och skyddar mot blåsor och skavsår. Skyddar mot obekvämt tryck över häl och insteg. Elastiskt stöd för hålfoten hjälper till att hålla sockan på plats och ger skönt stöd. HDF (High Density Footbed) för ökad effekt, komfort och tålighet.

Material: 74% merinoull , 25 % Nylon, ! % Elastan.
(Alltid 100% ull mot foten!)

Storlekguide (unisex):

SMALL: 34-37

MEDIUM: 38-41

LARGE: 42-45

X-LARGE: 46-49

Merinoull är en naturprodukt med unika egenskaper. Tack vare fina, krusiga och långa fibrer så känns den mjuk mot huden och bildar ett isolerande luftskikt som värmer när det är kallt och andas när det är varmt. Merinoullen transporterar effektivt bort svett och fukt från huden och isolerar även om det blir blött, så du känner dig torr och bekväm. Det är naturligt antibakteriellt, hämmar dålig lukt och det räcker oftast med att vädra plaggen mellan användningarna. När du tvättar räcker det med 40°C och att du använder ett flytande tvättmedel, anpassat för ull.

Merinoullen kommer enbart från nyzeeländska får som inte utsatts för mulesing.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 599683505

Visningar 828

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SMARTWOOL HIKING MEDIUM CREW SOCK Small (34-37)

Pris

229 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 387 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?