Beskrivning

REDKEN THICKENING TREATMENT, 90ml. Ord pris 545 kr. Förpackning oöppnad så bild nr 3 lånad fr internet

REDKEN's Cerafill Stemoxydinebehandling förbättrar hårets täthet med Stemoxydine 5% hair re-densifying treatement. Kan användas dagligen för att förbättra hårets täthet. Efter 3 månader blir håret synligt tjockare och täcker mer av hårbotten. Ger tjockare, fylligare hår genast, boostar existerande hår, så att det känns och ser fylligare ut, verkar på ytan av varje hårstrå så att diametern ökas.
Redken fokuserar på hållbarhet och inkludering. Redkens hårvårdsförpackningar är återvinningsbara och består av upp till 93 % återvunnen plast.

Kan användas i torrt eller fuktigt hår. Appliceras dagligen i hårbotten vid hårrötterna. Dela håret i 8 sektioner vid hårfästet och de berörda områdena. Placera pipetten direkt vid hårrötterna och hårbotten och dela upp 1 hel pipett serum i sektioner. Massera skonsamt så att produkten tränger in i hela hårbotten.

Kolla även våra andra auktioner! Kommer fler snart då vi ska renovera badum och flytta så säljer många saker billigt.

Vi skickar varan så snart som möjligt efter betalning. För oss är det viktigt att kommunikationen är vänlig, tydlig och med en trevlig ton. Fråga om Du undrar något! Det går bra att avvakta med betalning. Har ingen regel om att betalning måste ske inom tre dagar el liknande

Hoppas Du hittar något på vår sida. Varmt välkommen att lägga bud!

Objektnr 634 039 820

Visningar 28

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 13:34

*NY* REDKEN THICKENING TREATMENT

Slutpris

|

169 kr

Auktionen är avslutad

Guinness00 vann auktionen

uffe300

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

521 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också