Beskrivning

Tillagt i objektsbeskrivningen 20 maj 12:11

OBS BÅTEN STÅR I GÄVLE!

Huspråmen Märta af Gefle

Vi har fått uppdraget att hjälpa till att sälja denna fantastiska underbara husbåt / huspråm,
OBS BÅTEN STÅR I GÄVLE!
140 kvadratmeter boende på 5 rum, badrum, kök och 3 soldäck samt badbrygga.

Denna husbåt är helt underbar på sommaren men går även att bo i året runt.
Pråmen är medlem i Gefle Husbåtsförening och har kajplats i centrala Gävle med möjlighet till övertagande

Förra ägaren har haft dessa driftkostnaderna, Löpande kostnader: Försäkring ca 18800kr/år Kajhyra 2500kr/år Årsavgift Husbåtsförening 800kr. El ca 1200 kr per månad.
Bra att veta om man ska flytta pråmen så kostar bogsering av huspråmen till Stockholm ca 150 000kr.

Fler bilder finns.

Säljes som den står utan garantier med friskrivningsklausul, för kunds räkning. Hämtas efter betalning i Gävle efter överenskommelse.

Vid köp av oss godkänner ni nedanstående villkor. Läs därför hela auktionstexten INNAN ni lägger bud.

Varubeskrivning
Endast det ni ser på bilderna ingår i auktionen. Tillbehör som används vid fotografering, som stativ, provdockor etc. ingår ej. Varorna är begagnade om ej annat anges & säljs i befintligt skick där slitage kan finnas. Vi garanterar ej att varan är komplett, Du gör en egen bedömning enligt bilderna. Ej funktionstestad innebär att det kan saknas delar, att den är ur funktion eller att vi inte har kapacitet att utföra ett funktionstest.
Vid frågor måste ni maila oss. Bud är bindande enl. Traderas regler.

Betalning
Vi använder oss av Traderabetalning. Du kan under "Mina köp" välja att betala med Swish, kort, PayPal eller Paynova. Ni kan Ej betala i butiken. Betalning ska ske inom 2 dagar. Om betalning ej sker inom 5 dagar & kontakt ej upprättats, hävs köpet & Du spärras från vidare budgivning.

Ångerrätt & Reklamation
Som kund omfattas du av lagen om Distansavtal & avtal utanför affärslokal vilket innebär 14 dagars ånger- & reklamationsrätt från du mottagit varan. Vid nyttjande av ångerrätt/reklamation måste ni använda vår retursedel genom att vända på fraktsedeln. Du som kund står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss. Tänk därför på att packa varan väl.

Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat skick, enligt lag har kunden rätt att hantera varan i den mån det krävs för att kunna säkerställa dess egenskaper & funktion. Vi rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har mottagit varan.
Vid nyttjande av Ångerrätt står kund för returkostnad & ansvarar för att varan returneras komplett & i samma skick som när den sändes från oss. Returfrakten dras av vid återbetalningen. Återbetalning sker till det konto som angavs vid köpet. Vi försöker hantera alla returer så snabbt som möjligt. Efter att din retur hanterats återbetalas pengarna. Enl. 2kap 15§ Lag (2005:59) om distansavtal & avtal utanför affärslokaler, tillkommer en avgift för särskilda kostnader som uppstår för säljaren då avtalet om köp ej fullföljts, om lägst 150 kr eller vid försäljningspris överstigande 1500 kr på 15%.

Vid reklamation ska ni först ta kontakt med oss via mail samt bifoga bilder på varan & emballagets alla sidor. Notera att det är skillnad på om varan inte lever upp till dina förväntningar eller om den är defekt, mindre defekter är inte ett giltigt skäl till reklamation. Efter mottagande av vara samt godkänd reklamation återbetalas pengarna inom 30 dagar.

Kundservice & Öppettider
Vår kundservice bedrivs via e-post. Svar erhålles i mån av tid & endast under våra ordinarie öppettider.
Måndag-Tisdag: 12.00-16.30
Onsdag: 8.00-18.00
Torsdag: 12.00-16.30
Fredag: 10.00-15.00
Helgdagar & röda dagar STÄNGT

Objektnr 633 098 758

Visningar 15 976

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 21:36

Huspråmen Märta af Gefle - Husbåt, Flytande Sommarstuga

Ledande bud

|

100 000 kr

Auktionen är avslutad

Reservationspris ej uppnått

Uppmärksammad auktion

Detta betyder att du behöver verifiera din identitet innan du lägger ett bud.

Auktionsbyra

Östersund, Sverige

5.0

Auktionsbyra

Företag

Toppsäljare

32 766 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också