Beskrivning

SEALLINE SEE BAG BLUE 30 L, 1 st (Har nu bytt namn till SEALLINE BAJA WIEW)


5 liter
(18 x 20 cm, 200 gram)
10 liter
(20 x 36 cm , 310 gram)
20 liter
(23x 41 cm, 410 gram)
30 liter
(28 x 48 cm, 570 gram)
40 liter
(33 x 51 cm, 680 gram)

Amerikanska Sealline har under långt tid är en av de ledande aktörerna inom vattentät förvaring till kajaksport och vattensport. Varumärket ingår i Cascade Designs varumärkesparaply som ligger bakom flera ledande varumärken med olika spetsinriktning, bla Therm-A-Rest, Platypus och MSR (Mountain Safety Research)

Seallines mest hållbara vattentäta drybag avsedd för kajaksport, rafting och vattensport där högsta krav ställs på slitsyrka och vattentålighet.

Baja är en populär serie drybags i premiumklassen som funnits länge på marknaden och som passar för många ändamål tack vare sin slitsyrka. Series är för dig som ställer högsta krav på slitsyrka, livslängd och tålighet för vattentryck. Baja har kraftigt och robusta vinylbelagdt material som tål utsatt användning både på vatten och land. Helt svetsade sömmar resulterar i starkare och mer hållbar vattentät konstruktion jämfört med sydda och tejpade sömmar.

Denna serie är lämplig för att skydda från vatten oavsett om du paddlar i en fors eller är ute på motorcykeltur eller cykelsemester. Baja drybags är tillverkade av vinyl-coated polyester och därmed utformad för att hålla utrustningen skyddad, oavsett väder. Utrustad med en vattentät roll-top-låsmekanism, ytbehandlat tyg och tejpade sömmar, garanterar packpåsen att din utrustning förblir torr i alla situationer.

Våra rekommendationer om drybags

Det kryllar av tunna, lätta och veka ”drybags” på marknaden, där många är avsedda mer som liners eller som packpåsar. Dessa är inte ämnade för vattensport! Den som är van vid vattensport och kajaksport vet väl att det är enormt stor skillnad på drybags och drybags . Eftersom vattentäthet är relativt och mäts i tryck vill vi förtydliga att det är stor skillnad på drybags beträffande vattentålighet, hållbarhet och livslängd. Har du en bra drybag som denna så kan du även ofta laga den om olyckan skulle vara ett faktum och den skulle få ett snitt av ett vasst föremål, och slippa köpa en ny.

Specifikation:

  • 100% vattentätt!

  • Säker rullstängning: DrySeal ™ -stängningsdesign förstärker vattentätt skydd.

  • Material säck: 1000D 19 oz vinyl-coated polyester body,

  • Material botten: 1000D 30 oz vinyl-coated polyester bottom

  • Rullstängning genom SealLines DrySeal™ stängning

  • Förstäk kraftigare bottenmeterial

  • UV-skyddad: ja

  • PVC-fri: ja

  • Svetsade sömmar: ja

  • Tillverkningsland: USA


( sökord: vattentät packpåse . packsäck kajak , packpåse sealline , baja packpåse sealline , baja drybag seal line , drybag sealline , baja drybag sup , packpåse vattensport , drybag forskajak . drybag rafting , drybag mc , sealline bajab drybag black , sealline baya drybag blue , drybag rafting , drybag packraft )

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 602080129

Visningar 275

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

SEALLINE BAJA BLUE 30 L, drybag kajaksport, drybag vattensport

Pris

449 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 392 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?