Beskrivning

MORAKNIV BUSCHCRAFT BLACK CARBON

Rek butikspris: 600 kr

Bushcraft Black är en rejäl medlem i Bushcraft-familjen som med sitt svarta 3,2 mm tjocka kolstålsblad är en av Moraknivs mest robusta knivar. Bladet är tillverkat av kolstål som härdats till optimal styrka, vilket gör Bushcraft extremt tålig för påfrestningar. En riktigt överlevnadskniv för alla förhållanden.

Kolstålsbladet har en svart DLC-beläggning som skyddar mot rost och även förhindrar reflektioner i bladet. Kom bara ihåg att kolstål kräver sitt underhåll, så ta för vana att torka av kniven och olja gärna in den efter användning. Ryggslipningen på bladet gör att du kan använda kniven tillsammans med eldstål - på så sätt är den livsviktiga elden aldrig långt borta. Självklart har knivslidan en bältesloop och clip så att du alltid har kniven nära till hands.

Specifikationer:

Bladmaterial: Kolstål

Bladtjocklek: 3,2 mm

Bladlängd: 109 mm

Totallängd: 232 mm

Vikt: 162 gram

Vikt ink slida: 232 gram

Om Bushcraft-serien:

Moraknivs Bushcraft-serie är en serie knivar framtagna för överlevnadsentusiaser och friluftsmänniskor världen över. Det handlar om knivar med robusta blad som klarar att spänta veden och som är anpassade till att användas med tändstål. Vissa av modellerna har både tändstål och bryne integrerat i fodralet för att du verkligen ska ha allt du behöver på ett och samma ställe. Handtagen är tillverkade av greppvänliga polymer, så att kniven alltid ligger stadigt och säkert i handen när det är dags att jobba.

SAMFRAKNING Du betalar endast en frakt (för den högsta varans fraktkostnad) oavsett hur många varor du köper under 1 en dag.

/ Väl mött!

Objektsnr 618943977

Visningar 357

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

MORAKNIV BUSCHCRAFT BLACK CARBON

Pris

490 kr

Friluftsbutiken

Göteborg, Sverige

5.0

Friluftsbutiken

Företag

Toppsäljare

5 386 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?