Beskrivning

VÅRA MATSVAMPAR Bo Nylén + MATSVAMP plocka, laga, njut! Monica Swenson

MATSVAMP plocka, laga, njut! - Monica Swenson - ICA förlag 2012 - Kartonnage i mycket gott skick.

Monica Swenson plockar svamp, exporterar svamp, tillagar svamp och leder svampsafaris med både svenska och utländska deltagare. Nu har hon samlat sin kunskap om och kärlek till svamp i en liten behändig bok som man kan ta med sig ut i skogen om man vill. Här finns 20 av våra mest älskade matsvampar ordentligt beskrivna och vackert avbildade, och till varje svamp finns ett härligt recept. Du lär dig svampexpertens bästa knep; hur torkar man svamp, hur saltar man in och av svamp och vilken svamp som smakar bättre när den har torkats. Dessutom är boken späckad med vackra naturbilder som ger känslan av den perfekta svamputflykten även om man stannar hemma i soffan.

VÅRA MATSVAMPAR Bo Nylén - Natur och kultur förlag 1997 - Häftad i mycket gott skick.

Våra matsvampar presenterar våra läckraste svamparter med stora tydliga närbilder i färg av svampen i sin rätta miljö. Och här lär man sig inte bara att känna igen svampen utan också att tillaga den! Även de viktigaste giftsvamparna finns avbildade och beskrivna. I en väl utrustad svampkorg ska det ligga en klar och redig svampbok som stöd när nya sorter dyker upp framför stövlarna. Detta är en praktisk handbok som tar upp de svampsorter man vanligen stöter på i svenska skogar, med de senaste rönen om vilka sorter om är lämpliga matsvampar. Här finns också några giftiga sorter medtagna, framför allt de som kan förväxlas med goda matsvampar. De tydliga bilderna är tagna i svampens egen miljö – då kan man dessutom lära sig de olika sorternas naturliga växtplatser och lättare veta var man ska leta efter sin älsklingssvamp. Särskilt intressant för såväl ovana svampplockare som mer erfarna - alla som inser vikten av att kunna kontrollera vilka sorter man hittar. Populärutgåva. (3:e aktualiserade utgåvan.) Bo Nylén är välkänd svampkännare och lärare på många svampkurser varje år. Han har tidigare gett ut Svampar i skog och mark och Svampar i Norden och Europa. Bokens alla fotografier har han tagit själv.Bo Nylén
har mångårig erfarenhet som lärare vid svampkurser och som ledare för svampexkursioner. Det är han som skrivit svampfaktatexterna och fotograferat artbilderna. Han har tidigare gett ut flera svampböcker, bl a Svampar i Norden och Europa, Våra matsvampar och Hitta rätt i svampskogen.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 617622142

Visningar 98

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

VÅRA MATSVAMPAR Bo Nylén + MATSVAMP plocka, laga, njut! Monica Swenson

Pris

220 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 123 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?