Beskrivning

KOLONIHAVELIV FACTS & FINURLIGHEDER

av Pernille Tranberg og Nina Schiøtz 2003

Politiken förlag 2003.

Kartonnage i nyskick.

På danska.

I bogen "Kolonihaveliv - facts & finurligheder" får man et fint indblik i kolonisternes passion, deres haver og livet i haveforeningerne gennem tiden.

Selv om forfatterne, Pernille Tranberg og Nina Schiøtz, slår fast, at bogen "Kolonihaveliv" ikke er en ekspertbog om det at drive en kolonihave, men først og fremmest er en livsstilsbog om kolonihavefolket, er den fyldt med tips, ideer og inspiration til både nye og gamle kolonister.

Sammen med en masse skønne fotos og inspirerende plantegninger er det blevet til en herlig bog, som kan læses af såvel kolonister som alle andre, der blot er interesseret i andre menneskers store interesse.

De beretter om gamle og nye kolonister, om livet og ånden i kolonihaven, om takt og tone, trend og traditioner.

Blandt andet om, hvordan kolonihaveforeninger før i tiden nærmest var små landsbyer. Alle kendte alle, og det sociale var i højsædet. Men siden midten af 1990'erne er nye generationer flyttet ind. Dermed forandrer kolonihavelivet sig, for kolonihaver er ikke længere primært for arbejdere. Også akademikere, kreativt uddannede og mange andre har fået øjnene op for kolonihavelivet.

Tips og gode råd

Udover i korte træk at fortælle kolonihavernes historie, indeholder bogen en masse tips og ideer. Der er mange praktiske råd. F.eks. fortæller de to forfattere hver især deres historie, om hvordan de blev kolonihaveejere, hvordan de trin for trin byggede deres huse om, ændrede vildnis til deres egne haver m.m. Også økonomien fremlægger de punkt for punkt.

I et afsnit "Året rundt i en nøddeskal" kan nye kolonister blot følge hvert enkelt punkt for, hvad de skal gøre måned for måned - så er de sikre på ikke at blive helt til grin blandt de mere garvede kolonister.

Herlige indslag er også de mange historier fra kolonihavelivet. Her får man virkelig et indblik i, hvor forskelligt livet er bag ligusterhækkene.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 274863353

Visningar 2 977

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

KOLONIHAVELIV FACTS & FINURLIGHEDER Pernille Tranberg og Nina Schiøtz 2003

Pris

180 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 123 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?