Beskrivning

Hundra år av envishet
red Roger Olsson & Eva-Lena Neiman


Naturskyddsföreningens temabok 2009. Stort format, mjuk pärm. 202 sidor. Rikligt illustrerad med bilder i färg. Mycket gott skick.
ISBN 9789155820091

NATURSKYDDSFÖRENINGENS historia är full av segrar för den konstruktiva envishetens strategi. Den har skyddat brusande forsar och vidsträckta fjällområden. Den har slagit vakt om storstädernas gröna lungor. Den har räddat havsörn och pilgrimsfalk från utrotning.

Bakom varje framgång och varje litet steg mot ett hållbart samhälle finns människor som aldrig tvekat att stå upp för det de tror på, om så behövs genom decennier av motvind. HUNDRA AR AV ENVISHET berättar om några av dem. Framstående konstnärer, författare och vetenskapsmän. Och eldsjälar runt om i länder. Tillsammans har de skapat naturvårdshistoria.

HUNDRA ÅR AV ENVISHET tittar också framåt. Idéerna som kan hjälpa oss att lösa dagens miljö- problem-klimathotet, den biologiska utarmningen, övergödningen av havet finns inom räck- håll. Och en sak har historien lärt oss: det som stämplas som orealistiskt och politiskt omöjligt i dag kan vara en självklarhet om tjugo år. Bara någon står på sig. HUNDRA ÅR AV ENVISHET är Naturskyddsföreningens temabok jubileumsåret 2009. Boken speglar en hundraåring med blicken mot framtiden, lika övertygad som någonsin att att en bättre värld är möjlig.

Objektsnr 631347853

Visningar 18

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 3 maj 18:57

Hundra år av envishet, red. Roger Olsson & Eva-Lena Neiman

Utropspris

|0 Bud

55 kr

Slutar om

leufvenius

MALMÖ, Sverige

5.0

leufvenius

Verifierad

Toppsäljare

1 219 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?