Beskrivning

FÄRJAN

av Mats Strandberg

Norstedts förlag 2015.

Inbunden med skyddsomslag i mycket gott skick.

Mats Strandberg har tidigare skrivit Engelsfors-trilogin: Cirkeln, Eld ochNyckeln tillsammans med Sara Bergmark Elfgren. Nu är han tillbaka med den fristående skräckromanen Färjan som utspelar sig ombord på finlandsfärjan Baltic Charisma. En blodig och läskig bok med övernaturliga inslag.

I kväll ska 1 200 förväntansfulla passagerare åka på en kryssning mellan Sverige och Finland. Men det finns något ondskefullt ombord på den här resan. Mitt i natten är färjan plötsligt avskärmad från omvärlden. Det finns ingenstans att fly. Det finns inget sätt att kontakta land. Och du vet inte vem du kan lita på.
Mats Strandberg följer upp succén med Engelsfors-trilogin med en spännande skräckroman. Liksom i Engelsfors blandas det socialrealistiska med det övernaturliga, på en plats som många svenskar har en relation till. Här får vi lära känna både passagerare och personal. Den ensamma gamla kvinnan som söker äventyret. Den avdankade schlagerstjärnan som leder karaokekvällarna. Mannen som tidigare jobbat ombord och nu återvänder för att iscensätta ett spektakulärt frieri. Ordningsvakten som med sina tre kollegor försöker kontrollera det dagliga kaoset ombord. De tolvåriga kusinerna som var bästa vänner innan en familjehemlighet kom emellan dem.
Relationer sätts på prov. Vanliga människor tvingas bli hjältar. Men det som händer den här natten kan också locka fram det värsta i dem. Välkommen ombord på Baltic Charisma.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 591205047

Visningar 323

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

FÄRJAN Mats Strandberg 2015

Pris

170 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 123 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?