Auktionen är avslutad.

Sjöhistoriska museet 50 år - Sjöhistorisk årsbok 1988/1989

15 besökare
 • Utropspris 80 kr
 • Slutade 21 sep 18:57 Avslutad
 • Bud () 0 st

Auktionen är avslutad

 • Frakt
  • DB Schenker (59 kr)
  Mer info
 • Skick
  Ny
 • Betalning
  • Banköverföring
 • Om säljaren

Beskrivning

Sjöhistoriska museet 50 år - Sjöhistorisk årsbok 1988-1989

Innehåller bl. a. Föreningen Sveriges Sjöfartsmuseum 75 år av Gösta Webe, Sjöhistoriska museet 50 år av Gunnar Nordlinder, "Det förnämsta utställningsföremålet - Ragnar Östbergs byggnad för Sjöhistoriska museet av Fredric Bedoire, Teknikhistoriska synpunkter på några äldre fartygsmodeller av Jan Glete, En maskinmodell - ångaren Sonjas trippel av John E Persson, Galjonsbilder och annan fartygsdekor av Hans Soop, Från solsten till satellitnavigation av Sibylla Haasum, Varv och skeppsbyggeri i utställningarna av Klas Helmerson, Slaget vid Hogland 1788 - ett tvåhundraårsminne i museets samlingar av Gunnar Gradin, Biblioteket och dess samlingar av Stefan Andersson, Föremål på papper - arkivets bakgrund och bestånd av Åsa Arnö, Museet och marinarkeologi - ett historiskt perspektiv av Carl Olof Cederlund samt I fältet. Maritim etnologi och fältforskning av Anders Björklund.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier, reproduktioner, teckningar och kartor – såväl i färg som i svartvitt.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 245/167
Ryggbredd ca 17 mm
Vikt ca 620 gram
Sidantal 215
Redaktör Anders Björklund
Förlag Föreningen Sveriges Sjöfartsmuseum i Stockholm
Språk svenska
Utgivningsår 1988
ISSN 0349-019X

Porto: Kan skickas antingen i ett förstärkt brev med Posten som kostar 72 kr (för brev med Posten använder jag ibland rabattfrimärken för att själv eventuellt spara en slant...) eller i ett registrerat och försäkrat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner. Säg till om du vill ha ett annat fraktsätt än det jag föreslagit. Du väljer själv fraktsätt när du betalar.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!