Beskrivning

Lotsad till Huvudskär, av Fredrik Hjerling (foto) och Magnus Westerberg (text)

”Kaffetermosbok”, kallar skaparna själva sin bok, därför att den är lika bra att ha på soffbordet som på utflykten. Det vill säga att den är en blandning av resehandbokbok och ”coffee table book”.

Med roliga och inspirerande bilder guidar boken läsaren från Dalarö via Kymmendö, Ornö, Fjärdlång och Napoleonhatten till Huvudskär. Strindberg finns förstås med som inspiratör och ett besök vid hans skrivarstuga känns självklart. Läsaren får veta mycket om Huvudskär och kan samtidigt fröjdas åt den ovanligt skarpa skärpan i de vackra fotona. En trevlig och glädjespridande bok även för dem som inte alls tänker resa till Huvudskär.

Fanns att köpa hos bokhandlare omkring Stockholm och på bageriet och turistbyrån i Dalarö samt ombord på turbåten Jungfrun, som kör mellan Dalarö och Huvudskär.

Den häftade boken (mjukband) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är förlagsny! Boken är mycket rikligt illustrerad med härliga fotografier i färg samt en ritad karta över Huvudskärs arkipelag.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 198/140
Ryggbredd ca 11 mm
Vikt ca 340 gram
Sidantal 150
Författare Magnus Westerberg
Foto Fredrik Hjerling
Förlag Lotsad förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2006

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 626679727

Visningar 40

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 20 mar 17:45

Lotsad till Huvudskär - Fotobok om Huvudskär i nätt format

Slutpris

|

95 kr

Auktionen är avslutad

Jimcel vann auktionen

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 816 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också