Beskrivning

EN VÄRLD AV ÖAR. Den stora boken om Stockholms skärgård. En läcker coffe table book för den skärgårdsintresserade

En värld av öar är en storslagen antologi om Stockholms skärgård. Här samlas fjorton välkända författare och skribenter, som alla - var och en på sitt sätt - har stort kunnande om denna övärld. De berättar om allt från skärgårdens ursprung och historia till skärens och öarnas växt- och djurliv. Här finns också fascinerande kapitel om sommarhusen, båtlivet, skärgårdsbåtarna och de många fyrarna. Även konstens och litteraturens skärgård skildras på ett storslaget sätt.

Denna vackra bok vänder sig till alla som älskar skärgården och båtliv. Den är rikt illustrerad med över 300 bilder av några av våra mest kända skärgårdsfotografer.

”Det finns mycket att glädjas åt i denna ordets bästa mening stora bok som onekligen gör skäl för sitt namn. Den fungerar utmärkt både som stämningsframkallare och som välgjord faktabank.”

Den inbundna boken (klotband) med förlagets dekorerade skyddsomslag är helt ny och i mycket nära nyskick. Det finns endast ett mycket ringa slitage på omslagets nedre kant. En praktfull bok minsann! Producerad av Bokförlaget Max Ström som alltid borgar för högsta kvalitet i utförande och tryck.

En värld av öar har utsetts till Skärgårdsstiftelsens Vänbok 2009.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 285/240 mm
Ryggbredd ca 37 mm
Vikt ca 1740 gram
Sidantal 290
Författare Ann Katrin Pihl Atmer, Berndt Festin, Bo Grandien, Bertil Hedenstierna, Anders Hedin, Björn Holm, Klas-Rune Johansson, Lennart Jarnhammar, Lage Larsson, Cecilia Lindblad, Erling Matz, Johnny Söderlund, Rolf Källman, Lenn Jerling
Fotografer Klas-Rune Johansson, Christer Lundin, Jeppe Wikström och Magnus Rietz
Förlag Bokförlaget Max Ström
Språk svenska
Utgivningsår 2009
ISBN 91-7126-145-8

Porto: Billigaste porto som jag kan hitta blir i ett registrerat paket med Schenker som kostar 73 kr. Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet! Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633 823 782

Visningar 92

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 18:21

EN VÄRLD AV ÖAR - Magnifik bok om Stockholms skärgård

Slutpris

|

180 kr

Auktionen är avslutad

simonschmidts vann auktionen

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 818 omdömen