Beskrivning

TRICKS SOM AKTIVERING är författarens sjätte bok och författaren har tränat tricks sedan början av 80-talet. Tricksträningen fick en ny dimension, 2005, när en av hundarna råkade ut för en allvarlig skada med en lång tid av rehabilitering som följd. Fördelarna med tricksträning är många:

- Hunden får jobba med hjärnan. - Hunden blir fysiskt aktiverad. - Hunden lär sig att lära. - Den som tränar med hunden blir bra på inlärning. - Att träna tricks stärker relationen mellan ägaren och hunden. - Hunden får bättre kroppskontroll och självförtroende. - Förbereder och underlättar all annan träning. - Hundar älskar att tricksträna!

För den skadade hunden är tricksträning guld värd. Den underlättar bland annat inlärningen av övningarna för sjukgymnastiken. Tricksträningen ser också till att hunden inte får överskottsenergi eller deppar ihop. Meningsfulla och stimulerande uppgifter gör också att hunden snabbare piggar på sig. Förutom att träna tricks så tävlar författaren i agility, freestyle, heelwork to music samt vallar får.

Flexband. Ny bok. 176 sid.

Märk väl att en begagnad bok kan vara namnad. Jag går inte igenom alla böcker för att kolla detta. Är det jätteviktigt för dig att köpa en onamnad bok så hör av dig. Vill du ha annat fraktbolag säg bara till. Märk väl att då kan frakten bli dyrare än det som anges i annonsen. Jag tar inte ansvar för Postens slarv. Samfraktar givetvis. Se mina andra annonser. Jag accepterar även avhämtning av varan.

Objektnr 634 202 925

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 08:14

99 tricks. Tricks som aktivering - Anita Axelsson Ny bok.

Såld för

125 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Krillearvid

Vallberga, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

939 omdömen

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också