Beskrivning

Välkomna till TeknikFronten Sverige AB - Störst på begagnade datorer på Tradera! Hos oss handlar du tryggt med garanti och 14-dagars ångerrätt. Behöver du hjälp inför ditt köp? Nu erbjuder vi även telefonsupport för att svara på alla dina frågor! Ring oss på 040-123669, Mån-Fre 10.00-16.00.

----

Mycket fin HP EliteDesk 800 G2.

Datorn är fabriksåterställt och levereras med den senaste versionen av Windows 10. Vill du ha Windows 11 istället? Inga problem! Efter ditt köp kan vi kostnadsfritt installera Windows 11 åt dig. Kontakta oss efter köp för att ordna detta. På Teknikfronten Sverige AB garanterar vi att din Windows-installation alltid är aktiverad med äkta licenser. Dessutom ingår original AC Adapter.

Processor: Intel Core i5-6500T 2,5Ghz QuadCore Med Turbo till 3,1Ghz
Ram: 32GB Ram Minne
Grafik: Intel® HD Graphics 530
Lagring: 512GB SSD Flash Lagring
OS: Windows 10 Pro Svenska

Produkten omfattas av 3 Månaders hårdvarugaranti.

---

Mått och vikt:
Yttermått bredd: 17.5 cm
Yttermått djup: 17.7 cm
Yttermått höjd: 3.4 cm
Vikt: 1.3 kg

Externa Anslutningar:
DisplayPort-anslutningar, ut: 2 st
VGA-anslutningar: 1 st
USB 3.0-anslutningar: 6 st
USB Typ C-anslutning: 1 st
RJ-45-anslutningar: 1 st
3,5mm ljudanslutningar, in: 1 st
3,5 mm kombinerad ljudanslutning in/ut: 1 st

--------

HP EliteDesk 800 G2 Mini Core stationär dator
Med HP EliteDesk 800 G2 Mini dator i kompakt format sparar du inte bara plats, den levererar även prestanda som är tillräcklig för krävande användning. Med 6:e generationens Intel® Core™-processorer, en supersnabb SSD Disk samt DDR4 RAM blir detta lilla kraftpaket från HP en utmärkt datorlösning när mycket prestanda krävs. Den lilla enheten kan enkelt flyttas tack vare de VESA-kompatibla och flexibla monteringsalternativen.

Stor kraft. Platssparande design.
Ge varken avkall på storlek eller styrka. Få ut det bästa av två världar med högpresterande HP EliteDesk 800 Desktop Mini. Med sitt kompletta sortiment av monterings-, utbyggnads- och säkerhetstillbehör passar denna dator in i nästan varje företagslösning.

Användningsklar
Denna Mini har genomgått 120 000 timmars prestandatester under HPs totala testprocess och är utformad för att genomgå MIL-STD 810G-tester. Hjälp din dator att hålla sig cool i krävande arbetsmiljöer med HPs temperaturreglering.

Prestanda du kan lita på
Skapa en kompakt och effektiv arbetsyta
Implementera Mini nästan var som helst med de VESA-kompatibla, flexibla monteringsalternativen inklusive extra tillbehör, och VESA-anpassade skärmar. Skräddarsy din lösning med en komplett uppsättning utbyggnads-, säkerhets- och monteringstillbehör..

Tung säkerhet som hanteras effektivt
Förenklad IT-administration med Intel® vPro™ och Windows 10 Pro samt HP Common Core BIOS, som möjliggör enkel hantering av alla dina HP-enheter. Få maximal drifttid med HP BIOSphere med SureStart, som hjälper till att stoppa attacker mot BIOS, HP Client Security Suite dataskydd och multifaktor-autentisering.

----

TeknikFronten Sverige AB
- 14 dagars ångerrätt på samtliga köp
- Alla våra priser är ink. moms!
- Snabb & spårbart leverans inom 1-3 arbetsdagar.
- Garanti på hela sortimentet
- Alla våra artiklar är testade och fullt fungerande
- Levereras alltid komplett, inga överraskningar

------

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT-utrustning. Vi hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi. Vi vet att en cirkulär ekonomi är effektivt, såväl för din ekonomi som för klimatet. Häng med oss mot en bättre framtid, och spara pengar på att köpa begagnat! :)

Objektnr 617689199

Visningar 245

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

HP EliteDesk 800 G2 Core i5-6500T 3,1Ghz 32GB 512GB (GARANTI)

Pris

3 699 kr

TeknikFrontenAB

Bunkeflostrand, Sverige

5.0

TeknikFrontenAB

Företag

Toppsäljare

1 297 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?