TeknikFrontenAB

TeknikFrontenAB

|Samfrakt 1 dag

Om butiken

Bunkeflostrand | Reg. November 2021

Välkommen till TeknikFronten Sverige AB

På TeknikFronten Sverige AB tror vi på cirkulär ekonomi. Vi är ett Skånebaserat återförsäljare av begagnad IT som hjälper kunder att stärka sitt hållbarhetsarbete och bidra till en cirkulär ekonomi.

Vi tror på kraften i att köpa begagnat.

Genom att välja begagnade produkter minskar du resursslöseri och minskar utsläppen av koldioxid. Dessutom kan du spara upp till 90% jämfört med att köpa nytt.

Att handla av oss innebär....
- TRYGGHET. Samtliga produkter är fackmannamässigt funktionstestade & säljs med minst 30 dagars hårdvarugaranti.
- KVALITET. Majoriteten av våra datorer kommer från business sortimentet vilket innebär att de har en betydligt bättre driftsäkerhet & högre nypris än vanliga konsument datorer.
- ENKELHET. Våra datorer är nyinstallerade & startklara med operativsystem och drivrutiner. Bara till att starta datorn och börja surfa!
- GOD SERVICE. Alltid snabba återkopplingar. Skriv till oss och få svar under samma dag, året runt! Hos oss får du alltid teknisk support i världsklass. Med över 12 års arbetslivserfarenhet inom IT finns finns det numera inte mycket vi inte kan hantera!

TeknikFronten Sverige AB grundade år 2021.
Företaget innehar F-skattesedel.
Organisationsnr:559344-8417

Vill du komma i kontakt med oss kan du antingen skriva till oss via Tradera genom annonserna eller mejla oss på info@teknikfronten.se

Bästa Hälsningar
Teamet bakom TeknikFronten Sverige AB