Beskrivning

Trogen och använd logitech BRIO 4K webkamera. En klassiker som fortfarande är populär. Det går att se på bilden att fästet är utsliten i ena böjen men den fungerar som den skall.

----
Produktbeskrivning
----
DEN NYA MÅTTSTAVEN FÖR WEBBKAMEROR
Få den tekniskt mest avancerade webbkameran i världen med professionell kvalitet för videokonferenser, streaming och videoinspelning. Logitech BRIO fullpackade funktioner som ger imponerande videokvalitet i alla miljöer. Vår första ultrahögupplösta 4K-kamera ger en 5-faldig digitalzoom och RightLight™ 3 med HDR. Alternativet att ändra bakgrunden gör det möjligt att anordna videokonferenser var som helst.

FÅNGA VARJE DETALJ I 4K HD
Streama video med kristallklar kvalitet med utmärkt upplösning, bildfrekvens, naturliga färger och alla detaljer. Logitech BRIO erbjuder 4K Ultra HD med 30 bilder per sekund eller 1080p med 30/60 bilder per sekund och ger därmed högsta bildkvalitet för varje tillämpning. Med 5-faldig zoom hämtar du in allt närmre. Allt was inom bildområdet kan BRIO spela in.

PERFEKT BILD I ALLA LJUSFÖRHÅLLANDEN
Dosde kan nu genomföra videosamtal, streamings och videoinspelningar vid alla ljusförhållanden och får därmed alltid ett perfekt resultat. Oavsett om det gäller dåligt ljus eller starkt solsken, Logitech BRIO med RightLight™ 3 och High Dynamic Range (HDR)-teknik justerar exponeringen alltid till det huvudsakliga motivet:

ENKEL SÄKERHET
Logga enkelt in via IR med ansiktsavkänningsprogrammet Windows Hello™. På så sätt skyddas du effektivt mot obehörig registrering och åtkomst till skyddad information. Säg adjö till komplicerade lösenord. En titt i BRIO-objektivet räcker för att direkt registrera sig.

KONTROLL ÖVER OMGIVNINGEN
Den ledande tekniken från BRIO gör att du kan minimera störande eller störande element i bildbakgrunden. Även i en kaotisk miljö kan du med hjälp av de olika visningsalternativen och den 5-faldiga digitala zoomen skapa en ren, klar video och fokusera de viktigaste.

Typ av produkt
4K-Webkamera
Gränssnitt
USB
Upplösning video
4096 x 2160 Pixel
Kamera - Bildrutor per sekund
30
Egenskaper
fot
klämfäste
Stativ
Ja
Klämhållare
Ja
Tillverkarfärg
Svart
Bredd
27mm
Höjd
27mm
Djup
80mm
Mått.
(L x B x H) 102 x 27 x 27 mm
Vikt
63g
Längd
102mm

Objektsnr 629999363

Visningar 440

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 12:47

Logitech BRIO 4K-Webkamera 4096 x 2160

Slutpris

|

880 kr

Auktionen är avslutad

Fakre vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?